Catwalk by Ramona Mindru

5 stele

2 recenzii

Categorie:
Saloane de înfrumuseţare
Adresa:
Cluj-Napoca, Strada Mihai Eminescu, Nr. 13
E-mail:
office [at] catwalksalon.ro
Web:
Telefon:
0740-178.695
0740-178.695
Orar:
Luni - Vineri: 8.00 - 20.00
 
Sâmbătă: 8.00 - 14.00
Trimite unui prieten Share pe Facebook Share pe Twitter


Salonul Catwalk este locul in care atmosfera elegantă și primitoare se reflectă prin persoanele educate care oferă serviciile de infrumusețare. Un mediu în care spațiile sunt armonios compartimentate, iar prin interiorul acestuia simți aerul clasic dar și contemporan prezent în stilul londonez.

Butic de stil și atitudine într-o ospitalitate unde se combină serviciile de beauty, culoare, formă, tendințe sau machiaj. Aici ele dau tonul!

Esența salonului de înfrumusețare Catwalk: artă și originalitate. „Din seria artiștilor originali fac parte și stiliștii, datorită formele construite zilnic prin geometriile părului, ale feței, prin texturile create de mâna acestora. Chipurile oamenilor prind viață și arta frumuseții se împletește în perfectă armonie cu emoția puternică ce plasează clientul în lumina reflectoarelor”, consideră Ramona Mîndru, Manager al salonului Catwalk.

Profil actualizat acum 44 luniServicii recomandate

CRISTIAN TUR - Inchirieri autocare, microbuze, transport persoane Cluj

Inchirieri autocare in Cluj-Napoca, Inchirieri microbuze in Cluj-Napoca, Transport persoane Cluj, Firma transport persoane Cluj, Transport persoane intern si in ... citește mai mult ->