Capitoliu Bistro&Events

0 stele

nicio recenzie

Categorie:
Bistro
Adresa:
Cluj-Napoca, Strada Detunata, Nr. 1 (Complex Mercur, et 2 Gheorgheni)
E-mail:
contact [at] capitoliubistro.ro
Web:
Telefon:
0722-311.590
Orar:
Luni - Sâmbătă: 10.00 - 22.00
Trimite unui prieten Share pe Facebook Share pe Twitter


Amplasat într-o zonă frumoasă plină cu verdeață, Restaurant Capitoliu Bistro Gheorgheni te așteaptă într-o atmosferă intimă și memorabilă, cu o terasă primitoare, unde poți savura băuturile răcoritoare și poți mânca un prânz sau o cină delicioasă. Pentru cei mici locul de joacă din interior este aranjat și gata de joacă.

Capitoliu Bistro Gheorgheni este locul potrivit pentru un prânz rapid într-o zi de lucru, perfect pentru o ieșire la masă cu prietenii sau familia.

Ne asigurăm că evenimentele din viața ta vor fi savuroase și reușite.

Vă punem la dispoziție două săli cu capitatea de 130 - 150 locuri, respectiv 150 - 300 locuri. Tu trebuie să alegi doar data!

Privat: nunți, botezuri, zile onomastice, mese comemorative, revelioane, microrevelioane, Valentines Day, 8 martie, Crăciun, Paște.

Corporate: bussines meetings/team building, training-uri, lunch buffet, lansări de produse și orice alt tip de eveniment business.

Cultural: lansări de carte, prezentări de modă, expoziții pictură/sculptură, caricaturi.

Profil actualizat acum 42 luni


Servicii recomandate

Transilvania Cleaning

Servicii curatenie profesională (hale industriale, instituții, birouri, dupa constructor). ... citește mai mult ->


Instalatii Electrice Profesionale

Firma de instalatii electrice. Executam lucrari de instalatii electrice, modificari si reparatii electrice in Cluj-Napoca si judetul Cluj: - instalatii elect ... citește mai mult ->


Pensiunea Lacul Ştiucii

Pensiunea turistica Lacul Stiucii este situata in localitatea Sacalaia in imediata vecinatate a lacului. Pensiunea Lacul Stiucii este de 3 stele, oferind loc de ... citește mai mult ->
Noutăți

Tradiții culinare armenești la Pensiunea Lacul Știucii din județul Cluj

Pensiunea Lacul Știucii din județul Cluj este una din puținele locații unde se poate degusta ciorba de hurut cu urechiușe, după o rețetă tradițională ... citește mai mult ->