Cămin pentru persoane vârstnice FEBE

0 stele

nicio recenzie

Categorie:
Cămine de vârstnici
Adresa:
Cluj-Napoca, Strada Tarnavelor, Nr. 1 (căminul se află în Mărăști, stația de troleu Siretului, visavis de Biserica Ortodoxă)
E-mail:
febe.home [at] gmail.ro
Web:
Telefon:
0264-556.563
Trimite unui prieten Share pe Facebook Share pe Twitter


Căminul nostru a fosr înființat în anul 2004 de către Parohia Reformată Între Lacuri și oferă servicii de calitate acreditate pentru 25 de persoane vârstnice. Cei 14 angajați (medic, asistenți medicali, asistenți sociali, îngrijitori vârstnici) și mai mulți voluntari se străduiesc să ușureze și să facă mai frumoasă ultimii ani ai beneficiarilor noștri. Oferim îngrijire și asistență 24 de ore din 24, 5 mese pe zi adaptat nevoilor vârstnicilor, acordăm îngrijire paleativă, asistență aparținătorilor, programe de recreare și reabilitare (gimnastică, muzică, antrenarea memoriei, masaj). Curtea căminului oferă spațiu și posibilități pentru plimbări și activități în aer liber, organizăm spectacole, zile deschise, sărbătorim zilele de naștere. Oferim servicii speciale: coafură, manichiură, pedichiură.

Profil actualizat acum 9 luni

Noutăți

Cabinet Individual de Psihologie Stela Neamt

Psiholog Cluj / Cabinet de psihologie Stela Neamt. Cabinetul este atestat de catre Colegiul Psihologilor din Romania pe domeniile: Psihoterapie cognitiv-comport ... citește mai mult ->

Vacanta, o necesitate vitala in relaxarea creierului nostru! | Psiholog Stela Neamt
acum 12 luni

Psihologii ne sugereaza, ca o perioada de repaos cum este concediul, caracterizata prin detaşarea d ...

Decizia de avea copii în societatea moderna | Psiholog Stela Neamt
acum 18 luni

În procesul devenirii şi desăvârşirii de sine, cuplul şi familia sunt calea, mijlocul şi şan ...