Înscrie GRATUIT anunțul tău

Cafenea, ceainărie

0 stele

nicio recenzie

Cluj-Napoca, Strada Memorandumului, Nr. 9, Telefon: 0364-566.549

Cafenea cu specific arabesc, ambianta placuta combinata cu o narghilea de calitate cu sortimente special alese pentru clientii nostri. Va asteptam cu mare drag!

Profil actualizat acum 90 luni detalii
0 stele

nicio recenzie

Cluj-Napoca, Strada Piezisa, Nr. 21, Telefon: 0752-166.073

Profil actualizat acum 97 luni detalii
0 stele

nicio recenzie

Cluj-Napoca, Strada Andrei Saguna, Nr. 22, Apartament 4, Telefon: 0777-777.777

Old Tower Cafe & Lounge este un loc ideal unde se poate servi o cafea in Cluj Napoca. Va asteptam in una dintre cele mai bune cafenele din Cluj Napoca. Veniti sa simtiti spiritul Clujului.

Old Tower Cafe & Lounge este, conform clientilor nostri, una dintre cele mai bune cafenele din Cluj Napoca, daca nu cea mai buna cafenea din Cluj Napoca.

Profil actualizat acum 98 luni detalii
0 stele

nicio recenzie

Cluj-Napoca, Calea Turzii, Nr. 18, Telefon: 0743-655.258

Ai fost vreodată "La Perne"? Pentru momente de relaxare şi ceaiuri dansante. "La Perne" este o ceainărie micuţă, un colţ de relaxare, în care poţi să iei o pauză, să uiţi de lume şi problemele cotidiene. Este un loc intim în care poţi savura un ceai natural sau specialităţi de cafea în acordurile muzicii interbelice. Este un spaţiu multicultural cu cenaclu de poezie, muzică la gramofon şi seri tematice. Cu migală ne-am creat şi...

Profil actualizat acum 99 luni detalii
0 stele

nicio recenzie

Cluj-Napoca, Strada Decebal, Nr. 22-24, Telefon: 0753-353.398

"Răgaz pentru că avem nevoie de o clipă. O clipă în care să fim doar noi și gândurile noastre, o clipă în care ne putem redescoperi. La noi e muzică ambientală, sunt cărți, prăjituri de casă și toată atmosfera te face să te simți confortabil, ca într-un fotoliu de acasă" (designist.ro). Toate acestea intr-o ambianta de nefumatori !

Profil actualizat acum 99 luni detalii
0 stele

nicio recenzie

Cluj-Napoca, Piaţa Unirii, Nr. 12, Telefon: 0730-112.354

Toulouse Cafe-Brasserie, este locul ideal unde te poti opri peste zi la o cafea sau unde poti servi micul dejun, pranzul sau cina. Avand un meniu de mancare international cu o selectie de vinuri bine aleasa de pe toate continentele, o gama variata de cocktail-uri atat clasice cat si creatii proprii, iar in bar regasindu-se aproape toate brandurile de bauturi existente pe piata.

Profil actualizat acum 99 luni detalii

Cluj-Napoca, Piata Muzeului, Nr. 6, Telefon: 0756-632.444

Francesca este un loc cu suflet. Oferim lucruri simple, dar de calitate, o servire prietenoasa si preturi corecte. Ceea ce nu se poate insa cumpara este un strop de fericire pentru fiecare. In rest, sigur ca avem cafea Segafredo, de cea mai buna calitate. o cafea pentru care mnulti se intorc la noi. La fel, servim cele mai diverse tipuri - de la irish si pina la frappe, de la latte machiato pina la decofeinizata. Avem ceaiuri foarte bune, organice, negre, verzi, infuzii. Da, si fructe de padure....

Profil actualizat acum 100 luni detalii
0 stele

nicio recenzie

Cluj-Napoca, Strada Vasile Goldis, Nr. 4, Telefon: 0746-520152

NEO CAFFE CLUB, un local elegant in inima centrului vechi din Cluj-Napoca va asteapta cu o gama variata de specialitati, multe oferte, o ambianta placuta si preturi promotionale.

Un loc unde lemnul si piatra sunt intr-o armonie echilibrata care dau un plus centrului istoric si al strazilor unde se plimba domni si domnite. Vino la NEO CAFFE CLUB sa rescriem istoria si sa ne integram in decorul mistic care inconjoara localul nostru.

Profil actualizat acum 104 luni detalii
0 stele

nicio recenzie

Cluj-Napoca, Strada Cardinal Iuliu Hossu, Nr. 7, Telefon: 0264-591.997

Specialitati de cafea si deserturi bune intr-un mediu in care nu se fumeaza, reinviind cateva minute sau ore placute din atmosfera magica a secolelor.

Profil actualizat acum 109 luni detalii
0 stele

nicio recenzie

Cluj-Napoca, Iugoslaviei, Nr. 1, Telefon: 0741-485.274

Profil actualizat acum 109 luni detalii