Cafe Royal

0 stele

nicio recenzie

  • Sursă imagine: Popa Bogdan

Categorie:
Cafenea, ceainărie
Adresa:
Cluj-Napoca, Strada Donath, Nr. 100D (Cartier Grigorescu)
E-mail:
office [at] caferoyal.ro
Web:
Telefon:
0264-307.200
0773-906.005
Fax:
0369-815.495
Orar:
Luni: 8.00 - 23.30
Trimite unui prieten Share pe Facebook Share pe Twitter


Royal Café-descopera regatul rafinamentului

Royal Café este o cafenea cu un design unic, modern , oferind o atmosfera speciala si relaxanta, departe de tumultul cotidian. Rafinamentul mobilierului si cromatica din interior plaseaza pe primul loc pentru noi confortul clientului chiar din primul moment in care paseste in cafenea.
Locul preferat de petrecere a timpului liber si ideal pentru intalniri de afaceri asigurand prin atmosfera si prin produsele comercializate siguranta ca momentele petrecute la noi vor satisface cele mai exigente preferinte.
Ii imbiem pe clientii nostrii cu o cafea aromata, ciocolata calda delicioasa, bauturi fine si cocktail-uri unice. Dar pe langa acestea, Royal Café poate fi gazda unor petreceri private si diferite evenimente, intr-o atmosfera animata.

Profil actualizat acum 60 luniDau in chirie apartament absolut nou, 2 camere, in Gheorgheni

Persoana fizica, dau in chirie apartament absolut nou, 2 camere, in Gheorgheni, in blocurile de deasupra Kaufland si Lidl, la 5 minute de Iulius Mall si FSEGA, cu vedere spre Parcul Sportiv Gheorgeni, dotat si mobilat ultramodern, pentru pretențioși ... detalii ->