Înscrie GRATUIT anunțul tău

Cabinete de psihologie, psihoterapie

Psiholog Cluj, psihoterapeut Cluj

Cluj-Napoca, Strada Ploiesti, Nr. 31, Bloc -, Scara -, Apartament 1, Telefon: 0748-827.345

Puteti beneficia de psihodiagnostic si evaluare clinica psihologica, psihoterapie individuala si/sau de grup, dezvoltare si optimizare personala, interventii terapeutice pentru copii, etc.

Profil actualizat acum 107 luni detalii

Cluj-Napoca, Strada Ploiesti, Nr. 31, Apartament 1, Telefon: 0752-146.772

Profil actualizat acum 107 luni detalii

Cluj-Napoca, Piata Mihai Viteazul, Nr. nr.43, Telefon: 0742-126.378

Treci printr-o perioada dificila? Simiti ca lucrurile nu mai merg ca inainte si ai avea nevoie de cineva care sa te asculte si sa te ajute sa gasesti o solutie problemelor tale? Relatiile tale au avut de suferit, nu iti mai gasesti drumul, amani lucrurile pe care iti propui sa le faci, te simti singur, trist, anxios sau vrei sa te lasi de fumat ? Esti anxios inaintea unei prezentari publice? Acestea sunt o parte din problemele cu care multi dintre noi ne confruntam. Daca ai nevoie de ajutor i...

Profil actualizat acum 108 luni detalii

Cluj-Napoca, Strada Republicii, Nr. 5, Apartament 9, Telefon: 0757-423.838

Acest cabinet individual de psihologie este avizat de Colegiul Psihologilor din Romania pentru specialitatile Psihologie Clinica si Psihoterapie cognitiv-comportamentala. Clientii care apeleaza la acest cabinet pot beneficia de servicii de psihodiagnostic si evaluare clinica, psihoterapie cognitiv-comportamentala si/sau consiliere psihologica, iar procesul terapeutic se desfasoara respectand confidentialitatea, valorile si drepturile clientului si lucrand de comun acord, cu scopul de a solutiona...

Profil actualizat acum 109 luni detalii

Cluj-Napoca, Telefon: 0740-331.381

Servicii de psihoterapie, psihologie clinica si consiliere genetica.

Profil actualizat acum 110 luni detalii

Cluj-Napoca, Strada Constanţa, Nr. 10, Apartament 4, Telefon: 0769-257.689

Cabinetul ofera servicii de psihodiagnostic pentru copii si adulti, evaluari pentru Comisii de handicap si psihoterapie psihodramatica, individuala si de grup, pentru copii si adulti.
Psiholog principal Silvia Zbucea

Profil actualizat acum 113 luni detalii

Cluj-Napoca, Strada Republicii, Nr. 109, Telefon: 0264-406.445, 0745-267.974

Servicii complete de psihologie: examinari psihologice transporturi, examinari pentru obtinere permis arma, examinari in domeniul muncii, psihodiagnostic si evaluare clinica.

Profil actualizat acum 119 luni detalii

Cluj-Napoca, Strada Păstorului, Nr. 11, Telefon: 0264-120.595

EXPERT – Centrul de Consultanta Psihologica si Orientare Profesionala este un centru de consiliere psihologica infiintat in cadrul Universitatii “Babes-Bolyai” si ofera servicii tuturor categoriilor de persoane fizice si juridice. "Centrul EXPERT" a aparut pentru a completa oferta de servicii pentru studenti a Universitatii "Babes-Bolyai", pentru a raspunde nevoilor de consiliere semnalate de studenti si pentru a oferi o alternativa la serviciile psihologice traditionale din ...

Profil actualizat acum 119 luni detalii

Cluj-Napoca, Strada Eftimie Murgu, Nr. 2, Apartament 1, Telefon: 0742-885.979

Acorda tratamente si terapii pentru tulburari sexuale, dinamica sexuala si alte tulburari sexuale masculine. Program 10-19 de Luni-Duminica si de sarbatori. Cabinet de terapie a tulburarilor sexuale este avizat şi acreditat după normele EFTA – European Family Therapy Association. Echipa de terapeuţi din cadrul cabinetului sunt absolvenţi de psihologie cu specializare în domeniul terapiei de cuplu şi a terapiei tulburărilor sexuale si afiliati in Asociatia de Psihosexologie din Romania.

Profil actualizat acum 119 luni detalii

Cluj-Napoca, Strada Ion I. C. Brătianu, Nr. 24, Apartament 11, Telefon: 0744-648.853

Cabinetul va ofera servicii de consiliere psihologica si pshihoterapie, evaluare psihologica, cursuri educatie parentala, cursuri de dezvoltare personala pentru angajati. "Ceea ce tulbura pe oameni nu sunt lucrurile, ci ideile pe care şi le fac ei despre lucruri". Intalnirile se stabilesc numai pe baza de programare, la adresa de email furnizata.

Profil actualizat acum 119 luni detalii