Cabinet TERAPIA BOWEN Oana Haragus

0 stele

2 recenzii

  • Sursă imagine: oana haragus

  • Sursă imagine: oana haragus

  • Sursă imagine: oana haragus

  • Sursă imagine: Oana Haragus

Categorie:
Medicină alternativă
Adresa:
Cluj-Napoca, Strada Iuliu Maniu, Nr. 39
E-mail:
oanaharagus [at] gmail.com
Web:
Telefon:
0752-172.933
Trimite unui prieten Share pe Facebook Share pe Twitter

Tehnica terapeutică Bowen a fost supranumită Terapia Secolului XXI, pentru rapiditatea şi eficienţa cu care restabileşte sănătatea întregului organism. Este o terapie contemporană potrivită omului modern afectat de boli multiple, afecţiuni care nu pot fi diagnosticate, boli cornice, stres, lipsa energiei şi a bucuriei de a trăi. Bowtech, prin mişcări foarte precise şi delicaţe readuce fiinţa umană la tiparul originar – al unei vieţi fără suferinţă, fie ea fizică, psihică sau emoţională.

Ce ti se intampla intr-o sedinta Bowen?
Dupa completarea unei fise medicale si consultatia (gratuita) vei sta acoperit pe un pat in incaperea de tratament. Nu este necesar sa te dezbraci. Impulsurile Bowen se fac cu degetele si sunt in puncte special codate pe corp, in serii precise si cu pauze intre miscari. Dupa primele miscari 95% dintre pacienti spun ca simt o stare de bine, se relaxeaza foarte profund sau chiar adorm. Corpul incepe sa lucreze si procesul de autovindecare este declansat. Majoritatea inregistreaza fara dubiu acest lucru, chiar pe pat. Sedinta dureaza in functie de ritmul fiecaruia, fiind 100% personalizata.

Bowen se face cu o frecventa de 1 sedinta la 7 zile pentru ca corpul continua sa lucreze si in urmatoarele zile.

Bowtech se adresează fără contraindicaţii oricui: nou-născuţi, gravide, lăuze, sportivi, bătrâni, convalescenţi, persoane cu handicap în:PROBLEME OSOASE, MUSCULARE ŞI ARTICULARE, STRES ŞI OBOSEALĂ CRONICĂ, PROBLEME PSIHICE ŞI EMOŢIONALE, ASTM, ENUREZIS, COLICI LA BEBELUŞI, INFERTILITATE, PROBLEME DE LACTAŢIE LA LĂUZE, PROBLEME DE ERECŢIE, SISTEM IMUNITAR SLĂBIT, ATACURI CEREBRALE, MIGRENE, AFECŢIUNI ALE ORGANELOR INTERNE si multe altele.

“De asemenea, aş dori să atraga tenţia asupra uneia dintre cele mai des întâlnite afecţiuni, deformarea coloanei vertebrale. În acest sens, aş recomanda verificarea de către părinţi a gradului de uzare al papucilor copiilor. ...

mai multe pe http://bowencluj.blogspot.com

Profil actualizat acum 66 luni