Cabinet Psihologie Oana Rusu

0 stele

nicio recenzie

Categorie:
Cabinete de psihologie, psihoterapie
Adresa:
Cluj-Napoca, Piata Unirii, Nr. 21/2A
E-mail:
contact [at] emcopsy.ro
Web:
Telefon:
0743-923.181
Orar:
Luni - Sâmbătă: 10.00 - 21.00
Trimite unui prieten Share pe Facebook Share pe Twitter


Oana Rusu, M.A., este psiholog clinician si psihoterapeut practicant autonom. Este licențiată în psihologie la Facultatea de Psihologie și Științe ale Educației și absolventă a Masteratului “Tehnici Psihologice de Control al Comportamentului şi Dezvoltarea Potenţialului Uman”, în cadrul Universității Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca. În prezent psihoterapeut Oana Rusu își desfășoară activitatea în practica privată în cadrul cabinetului individual de psihologie.

Serviciile de psihoterapie urmăresc standardele formării cognitiv-comportamentale, însă includ și abordări din psihologia pozitivă, rațional-emotivă sau experiențială. În cadrul psihoterapiei se încearcă crearea unei relații de colaborare cu ajutorul căreia clientul să reușească să devină autonom cu privire la strategiile pe care le poate aplica în scopul funcționării optime. Relația terapeutică se află pe primul loc în practica noastră, așa că un client implicat în colaborare, va fi un client mulțumit.

Activitatea cabinetului nu se oprește la evaluare și intervenție psihologică. Organizăm grupuri terapeutice și seminarii. Grupurile terapeutice vor fi conturate în funcție de disponibilitatea clienților și ținând cont de tulburările lor, desigur. Suntem deschiși la sugestii referitoare la tematicile seminariilor.

Profil actualizat acum 18 luni

Noutăți

Pensiunea Lacul Ştiucii

Pensiunea turistica Lacul Stiucii este situata in localitatea Sacalaia in imediata vecinatate a lacului. Pensiunea Lacul Stiucii este de 3 stele, oferind loc de ... citește mai mult ->