Cabinet medical kinetoterapie EXploreMED

0 stele

nicio recenzie

Categorie:
Kinetoterapie, fizioterapie, recuperare
Adresa:
Cluj-Napoca, Strada Tazlău, Nr. 11
E-mail:
exploremedcluj [at] gmail.com
Web:
Telefon:
0746-609.868
0753-679.840
Orar:
Luni - Vineri: 8.00 - 18.00
Trimite unui prieten Share pe Facebook Share pe Twitter


EXploreMed a luat ființă în anul 2013 ca și primul serviciu mobil de recuperare medicală și sport din Cluj-Napoca având adresabilitate pacienților care nu se pot deplasa la centrele de recuperare medicală sau clienților care au intenția de a-și desfășura reabilitarea motrică/profilaxia sportivă la domiciliu.

În anul 2014 am deschis cabinetul medical EXploreMed unde desfășurăm pe lângă servicii de recuperare medicală (kinetoterapie, masaj terapeutic, proceduri de taping neuromuscular, refacere după efort prin triggerpoint therapy- foam Roller) și partea de proceduri complementare recuperării medicale (fizioterapie, ultrasunet, laser, curenți, magnetoterapie), toate acestea la un loc suplinind o gamă larga de afecțiuni ortopedice, reumatologice, neurologice și postoperatorii.

Serviciile de recuperare medicală la domiciliu și la cabinet sunt completate de alte două servicii: KINETOWORK (workshopuri de ergonomie și exerciții de masaj la birou pentru angajați) și KINETOKID (un program conceput pentru copiii din grădinițe destinat dezvoltării fizice armonioase prin exerciții de kinetoterapie, metode de respirație, mindfulness și masaj).

Profil actualizat acum 36 luni

Noutăți

Cabinet Individual de Psihologie Stela Neamt

Psiholog Cluj / Cabinet de psihologie Stela Neamt. Cabinetul este atestat de catre Colegiul Psihologilor din Romania pe domeniile: Psihoterapie cognitiv-comport ... citește mai mult ->

Vacanta, o necesitate vitala in relaxarea creierului nostru! | Psiholog Stela Neamt
acum 12 luni

Psihologii ne sugereaza, ca o perioada de repaos cum este concediul, caracterizata prin detaşarea d ...

Decizia de avea copii în societatea moderna | Psiholog Stela Neamt
acum 18 luni

În procesul devenirii şi desăvârşirii de sine, cuplul şi familia sunt calea, mijlocul şi şan ...