Cabinet individual de psihologie Pop Ana-Denisa

0 stele

nicio recenzie

  • Sursă imagine: Ana-Denisa Pop

Categorie:
Cabinete de psihologie, psihoterapie
Adresa:
Cluj-Napoca, Bulevardul 21 Decembrie 1989, Nr. 46, Apartament 3 (in centru)
E-mail:
p_denisa [at] yahoo.ca
Web:
Telefon:
0741-027.355
Trimite unui prieten Share pe Facebook Share pe Twitter

Consiliere psihologica Cluj - Consiliere genetica Cluj

Cu totii avem probleme. Unele grave, altele mai putin grave, unele emotionale, altele de comportament si lista poate continua. De cele mai multe ori le rezolvam singuri, alteori ne plangem prietenilor, familiei si altor cunostinte, sperand ca ne vor da sfaturi utile. Insa cateodata, acestea ajung sa ne copleseasca - orice am face parca nu functioneaza ci din contra, ne sunt afectate si alte activitati sau ii ranim si pe cei din jur. In aceste cazuri, consilierul psihologic poate veni in ajutor. Acesta te va invata sa gasesti solutii eficiente la problemele tale, utilizand tehnici cognitiv-comportamentale demonstrate stiintific, care te vor ajuta si pe moment, dar si pe viitor, pentru a preveni reaparitia acestor probleme.

In alte cazuri, in viata noastra poate interveni o afectiune genetica. Indiferent daca noi sau un membru al familiei noastre e afectat, avem de suferit. Cu ajutorul consilierii genetice putem afla mai multe detalii despre tulburarea respectiva, ce optiuni avem si cum sa ne adaptam cat mai bine situatiei. La consilierea genetica putem apela si daca nu suntem afectati inca, insa avem un istoric familial de boli genetice (in unele cazuri acestea declansandu-se dupa o anumita varsta sau putem fi doar purtatori) si nu stim exact care e riscul de mostenire sau de transmitere la urmasi.

Daca doriti mai multe informatii sau doriti sa va faceti o programare, apelati cu incredere la 0741027355 sau scrieti-mi un mail: p_denisa@yahoo.ca. Ma gasiti si aici: http://www.astecomedical.ro/consiliere-genetica-cluj-centrul-medical-asteco

Profil actualizat acum 78 luni