Cabinet individual de psihologie Orosz Maria

0 stele

nicio recenzie

Categorie:
Cabinete de psihologie, psihoterapie
Adresa:
Cluj-Napoca, Calea Manastur, Nr. 48, Apartament 1 (vizavi de Hotel Pami)
E-mail:
oroszmariamagdolna [at] gmail.com
Web:
Telefon:
0745-520.918
Orar:
Luni - Vineri: 10.00 - 16.00
Trimite unui prieten Share pe Facebook Share pe Twitter


Cabinetul functioneaza cu acreditarea Colegiului Psihologilor din Romania, iar specialitatea de competenta este psihoterapeut practicant sub supervizare in psihoterapii cognitive si comportamentale.

Servicii oferite

Psihoterapie si optimizare personala pentru adulti

In cadrul psihoterapiei cognitiv-comportamentale ne focalizam pe modul in care ganditi, simtiti si va comportati. Identificam gandurile si credintele care provoaca suferinta si invatam sa le modificam astfel incat sa ajungem la o stare de bine psihologica. Scopul terapiei cognitiv-comportamentale este acela de a invata clientul sau pacientul sa fie propriul lui terapeut si astfel sa nu depinda de terapeut pentru un timp indelungat.
In cadrul psihoterapiei abordam o serie de probleme cu care va puteti confrunta: Depresie, Anxietate, Atacuri de panica
Tulburari alimentare, Furie excesiva, Vinovatie excesiva. De asemenea invatam; Rezolvare de probleme, Comunicare eficienta, Relationare in cuplu, Stabilirea de scopuri.

Atestarea de catre Colegiul Psihologilor din Romania implica respectarea tuturor principiilor si standardelor deontologice ale profesiei de psiholog, printer care si principiul confidentialitatii si pastrarii secretului professional.

Profil actualizat acum 12 luni

Noutăți

Târgul Satului, 1-4 octombrie 2020, Parcul Etnografic Romulus Vuia, Cluj-Napoca

La inițiativa mai multor organizații dedicate promovării artiștilor locali și a produselor locale, organizăm "Târgul Satului" eveniment ce ne dorim să f ... citește mai mult ->