Cabinet individual de psihologie Mirela Benedek

0 stele

nicio recenzie

Categorie:
Cabinete de psihologie, psihoterapie
Adresa:
Cluj-Napoca
E-mail:
mirela.benedek [at] yahoo.com
Web:
Telefon:
0745-090.116
Trimite unui prieten Share pe Facebook Share pe Twitter

Fiintele umane au capacitatea de a-si schimba aspectele exterioare ale vietii prin modificarea atitudinilor mentale. Orice problema are o solutie. Depasirea obstacolelor inseamna evolutie si orientarea tot mai precisa catre succes. Iar obtinerea efectiva a succesului este posibila printr-un mod de gandire sanatos! Pe scurt, esti ceea ce gandesti. Totul porneste de aici. Orice gand este insotit de un sentiment, iar emotia asociata gandului este magnetul care atrage in viata ta ce-ti doresti sau ce nu-ti doresti.

SUCCESUL este o stare dorita. Fiecare doreste sa-l atinga dupa criterii pe care si le stabileste. Pentru a-l obtine si a te bucura de el, trebuie sa fie bine programat. A fi capabil sa iti programenzi succesul inseamna a te asigura ca drumul pe care te gasesti este cel dorit ... iar aici poti gasi raspunsul la cateva intrebari fundamentale in acest sens.

Deviza “Un suflet linistit creaza conditiile pentru a fi fericit” Sufletul si mintea reprezinta motorul unei vieti armonioase, iar daca acestea doua sunt sanatoase, atunci si trupul fizic este sanatos si relatiile cu ceilalti sunt calde si benefice.

Profil actualizat acum 43 luni