Cabinet individual de psihologie Forgaciu Irina

0 stele

nicio recenzie

Categorie:
Cabinete de psihologie, psihoterapie
Adresa:
Cluj-Napoca, Aleea Baita, Nr. 9 (In incinta policlinicii de la Complexul Mercur, la etajul 1. La 4 minute distanta de Iulius Mall.)
E-mail:
irina.i.forgaciu [at] gmail.com
Web:
Telefon:
0742-403.983
Orar:
Luni - Vineri: 9.00 - 17.00
Trimite unui prieten Share pe Facebook Share pe Twitter


Ajut oamenii să își descopere propriile resurse interioare, să conștientizeze faptul că sunt puternici și pot depăși orice situație dificilă întâmpinată de-a lungul vieții. Știu că pot să fiu de folos pentru că psihologia este dincolo de profesia mea de credință, e un mod de a trăi și de a-mi alinia propria viață la principiile în care cred și le transmit celor ce vin înspre mine.

Persoanele care au probleme deranjante sau chiar copleșitoare, sunt parcă învăluite într-o ceață din care le vine foarte greu să iasă atunci când se confruntă singuri cu ele. Astfel, apare nevoia de ghidare și sprijin.

Imprumutand o idee profundă a scriitorului Jose Saramago, oamenii își proiectează viitorul, fără a înțelege că adevărurile lor pot fi minciunile lor.

Si viitorul devine inspaimantator!

Este nevoie de puține ședințe pentru a înțelege că emoțiile noastre sunt cauzate de gândurile pe care le avem, gânduri care rulează încontinuu, în mod automat, în subconștient. Ele pot fi controlate, creierul poate fi dezvatat și reinvatat să gândească într-un mod constructiv, dezirabil, iar temele de casă consolidează și aplică cu succes teoria învățată în cabinet.

Intalnirea cu psihologul despovareaza, redă libertatea de a fi dumneavoastră înșivă, resetează așteptările pe care le aveți față de ceilalți și față de sine, iar lucrând cât de puțin cu subconștientul, viitorul oricui poate devini mult mai predictibil și mai colorat. În calitate de psiholog am înțeles, de-a lungul multor ani de formări, studiu și experimente, că salvarea nu vine din partea nimănui, nu vine din exterior, ci din noi, iar obstacolele sunt generate doar de mintea noastră, atunci când ne luăm ochii de pe visele pe care le avem.

Profil actualizat acum 1 lună

Noutăți

Cabinet Individual de Psihologie Stela Neamt

Psiholog Cluj / Cabinet de psihologie Stela Neamt. Cabinetul este atestat de catre Colegiul Psihologilor din Romania pe domeniile: Psihoterapie cognitiv-comport ... citește mai mult ->

Vacanta, o necesitate vitala in relaxarea creierului nostru! | Psiholog Stela Neamt
acum 11 luni

Psihologii ne sugereaza, ca o perioada de repaos cum este concediul, caracterizata prin detaşarea d ...

Decizia de avea copii în societatea moderna | Psiholog Stela Neamt
acum 17 luni

În procesul devenirii şi desăvârşirii de sine, cuplul şi familia sunt calea, mijlocul şi şan ...