Cabinet Individual de Psihologie Dr. Rebega Oana Luiza

0 stele

nicio recenzie

Categorie:
Cabinete de psihologie, psihoterapie
Adresa:
Cluj-Napoca, Bulevardul Eroilor, Nr. 22, Apartament 12 (Cabinetul are două sedii: în centrul orașului: Bd. Eroilor, nr. 22, ap. 12, la mansardă și pe Calea Dorobanților, nr. 102, bl. 29, sc. 2, ap. 28, parter, după intersecția cu str. Progresului)
E-mail:
luizarebega [at] gmail.com
Web:
Telefon:
0756-058.059
Orar:
Luni - Vineri: 9.00 - 19.00
 
Sâmbătă: 10.30 - 13.30
Trimite unui prieten Share pe Facebook Share pe Twitter


Dacă vă confruntați cu astfel de dificultăți:
- lipsa interesului pentru activitățile care până nu demult erau plăcute
- frici intense sau tristețe accentuată a copilului sau a adolescentului
- dificultăți de comunicare în cuplu
- dificultăți de relaționare cu copilul

sau dacă doriți să îmbunătățiți unele aspecte ale vieții dumneavoastră,

Programați o primă ședință.

Psiholog dr. Oana L. Rebega lucrează cu copii, adolescenți, adulți care au nevoie de ajutor de specialitate.

Copiii se confruntă adeseori cu probleme legate de anxietate: le este frică să doarmă singuri, să își spună poezia la serbare, să rămână singuri la grădiniță.

Adolescenții întâmpină dificultăți în a-și face prieteni, în a înțelege comportamentul colegilor sau al celor apropiați lor. Uneori adolescenții par să fie triști și neîncrezători în forțele proprii, nemulțumiți de felul în care arată sau de propria greutate. Și, cei mai mulți adolescenți întâmpină dificultăți în alegerea unei facultăți și au nevoie și de consiliere în carieră.

Părinții își doresc adesea să aibă relații mai bune cu copii lor și ajung să ceară ajutor pentru a restabili armonia în familie și pentru ași cizela abilitățile pe care le au deja.

Adulții cu care lucrez se confruntă de obicei cu probleme care țin de relații (fie că este vorba de relația de cuplu, de cele de prietenie sau de cele de la locul de muncă). Adeseori problemele cu care se confruntă se transformă în tulburări de anxietate sau în depresie.

Primele ședințe sunt dedicate cunoașterii și evaluării dificultăților, așadar vi se vor adresa întrebări legate de problemele cu care vă confruntați. În urma evaluării vom conveni asupra unei liste cu probleme, vom selecta problema cu care vom începe schimbarea din viața dumneavoastră și vom stabili obiectivele vizate.

Problemele dificile pe care le discutați rămân confidențiale. Confidențialitatea este garantată în domeniul sănătății mentale și de Codul de Etică pe care specialiștii atestați au obligația să îl respecte.

În colaborarea cu oamenii care aleg să îmi ceară sprijinul îmi utilizez toate cunoștințele dobândite în anii de studiu și de practică.

De cele mai multe ori este necesar să modificăm modul în care abordăm situațiile cu care ne confruntăm pentru a ne clarifica opțiunile de reacție. Iar această schimbare de gândire și de acțiune va fi realizată cu ajutorul unor tehnici validate științific.

Oana Luiza Rebega este doctor în psihologie, psiholog clinician, consilier cognitiv și comportamental și educator parental atestat Cercul Siguranței©. Este cercetător în cadrul Laboratorului de Psihologia Dezvoltării, Universitatea Babeș-Bolyai și susține cursuri și seminarii în cadrul aceleiași universități.

Psiholog Dr. Oana Luiza Rebega lucrează în cadrul cabinetului atestat de către Colegiul Psihologilor din Romania.

Profil actualizat acum 35 luni

Noutăți

Peste 150 mașini de închiriat în Cluj. Prețuri mici, începând de la numai 9 euro / zi și cu absolut toate taxele incluse, inclusiv TVA.

321 Rent a Car Cluj

Alege 321 rent a car Cluj, simplu, rapid si ieftin! Pret Afisat = Pret FINAL, Nu avem Taxe Ascunse - Plata la sosire, iar garantia 100 euro CASH sau CARD. Al ... citește mai mult ->


Service GSM în centru Cluj

De ce sa alegeti serviciile noastre? - Suntem alaturi de tine inca din 2015 - Efectuam operatiuni de reparatie pentru orice model de tel ... citește mai mult ->


Transport național și internațional de persoane. Închiriere de microbuze și autocare.

CRISTIAN TUR

Inchirieri autocare in Cluj-Napoca, Inchirieri microbuze in Cluj-Napoca, Transport persoane Cluj, Firma transport persoane Cluj, Transport persoane intern si in ... citește mai mult ->


Print si productie publicitara. Una dintre cele mai complexe firme de productie publicitara din Transilvania, pe segmentul printului digital de mici si mari dimensiuni, indoor si outdoor.

PMA Invest - Producție publicitară

Am inceput in 1998, ca firma cu capital exclusiv romanesc. Am evoluat odata cu domeniul in care lucram, ne-am dezvoltat de la an la an, am dobandit fler si expe ... citește mai mult ->


Pensiunea Lacul Ştiucii

Pensiunea turistica Lacul Stiucii este situata in localitatea Sacalaia in imediata vecinatate a lacului. Pensiunea Lacul Stiucii este de 3 stele, oferind loc de ... citește mai mult ->