Cabinet Individual de Psihologie Daniela Claudia Cuc

0 stele

nicio recenzie

Categorie:
Cabinete de psihologie, psihoterapie
Adresa:
Cluj-Napoca, Strada Ploieşti, Nr. 31, Apartament 1 (in curte)
E-mail:
danielaclaudiacuc [at] yahoo.com
Telefon:
0746-966.371
Orar:
Luni - Duminică: 8.00 - 20.00
Trimite unui prieten Share pe Facebook Share pe Twitter


Numele meu este Daniela-Claudia Cuc. Sunt psiholog clinician si psihoterapeut in terapii cognitiv-comportamentale, acreditata de catre Colegiul Psihologilor din Romania.
Oricui i se poate intampla sa treaca printr-o perioada mai dificila, in care sa ii fie greu sa faca fata provocarilor zilnice. Oricine poate avea numite lucruri care nu ii plac la propria persoana si pe care ar dori sa le schimbe. Daca asa stau lucrurile si pentru tine, iti stau la dispozitie! Alaturi de tine voi munci pentru ca tu sa iti depasesti toate problemele (timiditate, anxietate, furie, procrastinare, adictii, stress, probleme in comportamentul alimentar, depresie, managementul timpului, relaxare, doliu, fobii si nu numai). Fiecare sedinta va fi personalizata in functie de nevoile tale.

Se ofera reduceri substantiale elevilor, studentilor, somerilor si pensionarilor. De asemenea, prima intalnire este gratuita.


Pentru ca ai nevoie de tine!

Profil actualizat acum 109 luni

Noutăți

Târgul Satului, 1-4 octombrie 2020, Parcul Etnografic Romulus Vuia, Cluj-Napoca

La inițiativa mai multor organizații dedicate promovării artiștilor locali și a produselor locale, organizăm "Târgul Satului" eveniment ce ne dorim să f ... citește mai mult ->


Restaurant NATIV din Cluj – fripturi 100% românești

Spre fericirea papilelor gustative și a pofticioșilor, în urmă cu câteva zile s-a deschis Restaurant Nativ, pe Georges Clemenceau 3, în Cluj-Napoca. Conce ... citește mai mult ->