Cabinet individual de psihologie - Cândea Diana-Mirela

0 stele

nicio recenzie

Categorie:
Cabinete de psihologie, psihoterapie
Adresa:
Cluj-Napoca, Strada Horea, Nr. 92, Apartament 2
E-mail:
diana.candea [at] mentalstrength.ro
Web:
Telefon:
0755-873.108
Orar:
Luni - Vineri: 16.00 - 20.30
Trimite unui prieten Share pe Facebook Share pe Twitter

Psihoterapia poate fi benefică pentru fiecare dintre noi, cel puțin la un anumit moment din viața noastră. Câteodată semnele că ai nevoie de ajutor specializat sunt evidente, dar alteori te poți simți ciudat sau altfel decât de obicei fără să-ți dai seama care este problema. Așa că te chinui, încerci să îți ocupi timpul până când îți dai că viața ta a devenit extrem de greu de gestionat.

Datorită multelor prejudecăți legate de psihoterapie, s-ar putea să fii reticent/ă să încerci să mergi la psiholog. Sau poate știi că acestea sunt doar mituri, dar ai emoții atunci când te gândești să mergi chiar tu la un psiholog. Depășirea acestor bariere merită pentru că în fiecare moment în care viața ta nu e așa cum ți-ai dori, psihoterapia te poate ajuta. A căuta ajutor este un semn de tărie. Nu aștepta până ești la limită!

În cadrul acestui cabinet oferim următoarele servicii: diagnostic și evaluare clinică, optimizare și dezvoltare personală, psihoterapie individuală pentru adulți, psihoterapie de grup, psihoterapie individuala pentru copii și adolescenți.

Pentru mai multe detalii accesați: http://www.mentalstrength.ro/

Profil actualizat acum 73 luni