Cabinet Individual de psihologie Bulea Anca Alexandra

0 stele

nicio recenzie

Categorie:
Cabinete de psihologie, psihoterapie
Adresa:
Cluj-Napoca
E-mail:
alexandrabulea13 [at] gmail.com
Web:
Telefon:
0743-005.362
Orar:
Luni - Vineri: 8.30 - 20.00
Trimite unui prieten Share pe Facebook Share pe Twitter


Salut! Ma bucur de vizita ta! Daca vrei sa ma cunosti mai bine, sunt anumite aspecte pe care vreau sa ti le impartasesc. Ma numesc Alexandra Bulea si sunt psiholog clinician si psihoterapeut cognitiv-comportamental. Am finalizat studiile la Facultatea de Psihologie si Stiinte ale Educatiei, sectia Psihologie din cadrul Universitatii Babes-Bolyai, am urmat Masteratul de Psihologie Clinica, Consiliere Psihologica si Psihoterapie din cadrul aceleasi universitati. Am facut timp de 2 ani formare in Psihologie Clinica si in Psihoterapie Cognitiv-Comportamentala, fiind atestata de Colegiul Psihologilor din Romania ca si Psiholog Clinician si Psihoterapeut autonom.

In timpul facultatii, am ales sa lucrez cu pacientii cu diagnostic de diabet iar din interactiunea cu ei, am invatat foarte multe lucruri. De exemplu, am invatat ca boala te ajuta sa constientizezi anumite aspecte pe care in mod normal nu le-ai fi observat; ca exista viata frumoasa si dupa ce afli ca ai o boala cronica, ca nu dezvolti neaparat tulburari psihologice (depresie, anxietate etc.) dupa ce medicul iti da diagnosticul si ca exista numeroase cauze psihoemotionale care pot declansa problemele fizice.

In anul 2012, am fost implicata intr-un proiect denumit iSOPHIE in cadrul caruia am interactionat cu persoanele cu anxietate sociala. Mai specific spus, am efectuat evaluare psihologica si interventie psihoterapeutica persoanelor incluse in program pe baza unei platforme online. Aceasta experienta m-a ajutat sa realizez importanta utilizarii instrumentelor validate stiintific in psihologie clinica, ca si ingredient esential in procesul de interventie psihoterapeutica.

Toate aceste experiente pe care le-am avut in cadrul facultatii m-au ajutat sa acumulez cunostintele necesare pentru a face fata solicitarilor aparute la practica de la cabinet si ulterior in cadrul clinicii oncologice private Medisprof. Timp de 2 ani, am interactionat cu sute de pacienti oncologici carora le sunt profund recunoscatoare pentru toate invatamintele transmise direct si indirect. Am avut prilejul sa cunosc sute de povesti de viata spuse intr-un ton de melancolie, suparare, fericire, acompaniate de lacrimi sau zambete. Acolo mi s-a clarificat o idee pe care am preluat-o din studiile de specialitate citite: fiecare boala ascunde o cauza subtila-un soc emotional puternic, o suparare adanca, reprimata, o problema de cuplu si alte aspecte psihologice. Asa ca, iti recomand din suflet: nu lasa timpul sa treaca in cazul in care ai problema sau un conflict nerezolvat. Apeleaza cu incredere la un psiholog, el te poate ghida in creionarea solutiilor specifice problemei tale.

Fiecare pacient pe care il intalnesc imi demonstreaza ca sunt pe drumul cel bun si accentueaza ideea ca sunt facuta pentru aceasta profesie.

Pot oferi servicii de psihoterapie sau consiliere psihologica in Cluj-Napoca sau online pentru urmatoarele tipuri de probleme:

Psihoterapie individuala:

Anxietate generalizata
Depresie
Anxietate sociala
Agorafobie
Anorexie
Bulimie
Stres posttraumatic
Atacuri de panica
Depresie postpartum
Tulbarare obsesiv-compulsiva

Consiliere psihologica:

Stres profesional
Probleme de furie
Doliu complicat
Probleme de imagine (stima de sine scazuta etc.)

Psihoterapie de cuplu:

Conflicte (probleme de comunicare)

Profil actualizat acum 13 luni

Noutăți

Peste 150 mașini de închiriat în Cluj. Prețuri mici, începând de la numai 9 euro / zi și cu absolut toate taxele incluse, inclusiv TVA.

321 Rent a Car Cluj

Alege 321 rent a car Cluj, simplu, rapid si ieftin! Pret Afisat = Pret FINAL, Nu avem Taxe Ascunse - Plata la sosire, iar garantia 100 euro CASH sau CARD. Al ... citește mai mult ->


Service GSM în centru Cluj

De ce sa alegeti serviciile noastre? - Suntem alaturi de tine inca din 2015 - Efectuam operatiuni de reparatie pentru orice model de tel ... citește mai mult ->


Transport național și internațional de persoane. Închiriere de microbuze și autocare.

CRISTIAN TUR

Inchirieri autocare in Cluj-Napoca, Inchirieri microbuze in Cluj-Napoca, Transport persoane Cluj, Firma transport persoane Cluj, Transport persoane intern si in ... citește mai mult ->


Print si productie publicitara. Una dintre cele mai complexe firme de productie publicitara din Transilvania, pe segmentul printului digital de mici si mari dimensiuni, indoor si outdoor.

PMA Invest - Producție publicitară

Am inceput in 1998, ca firma cu capital exclusiv romanesc. Am evoluat odata cu domeniul in care lucram, ne-am dezvoltat de la an la an, am dobandit fler si expe ... citește mai mult ->


Pensiunea Lacul Ştiucii

Pensiunea turistica Lacul Stiucii este situata in localitatea Sacalaia in imediata vecinatate a lacului. Pensiunea Lacul Stiucii este de 3 stele, oferind loc de ... citește mai mult ->