Cabana Lupilor

0 stele

nicio recenzie

Categorie:
Cabane
Adresa:
Băişoara, Buscat Ski & Summer Resort (Buscat Ski & Summer Resort)
E-mail:
office [at] buscat.ro
Web:
Telefon:
0746-416.747
Cazare:
în Apuseni
Trimite unui prieten Share pe Facebook Share pe Twitter


Cabana Lupilor (Buscat Ski & Summer Resort)

Dacă doriți să petreceți vacanța sau un weekend la munte, Cabana Lupilor este una din cele mai bune alegeri. Munte, aer curat, liniște, natură, relaxare, foc de tabără, terasă, trasee turistice, apusuri la 1600 m altitudine.

Cabana Lupilor este situată în Buscat Ski & Summer Resort (Muntele Băișorii), la 60 km de Cluj-Napoca, la baza părtiei de ski Buscat. Sunteți pasionat de sporturi de iarnă, ski, snowboarding, sau vară, downhill, enduro, cross? La 50 m de cabană se află telescaunul Buscat, care vă duce în vârful stațiunii. Stațiunea dispune de 4 pârtii de ski și un traseu special amenajat pentru downhill.

Cabana Lupilor este situată în cea mai ozonificată zonă din România și a doua din Europa. Un weekend aici este evadarea din oraș de care aveți nevoie.

Cabana dispune de 24 locuri de cazare, 6 camere (toate cu grup sanitar propriu), bucătărie, sală de mese, spațiu de dans, terasă, loc de foc și un munte întreg ce așteaptă să fie descoperit. Este ideală pentru o excursie cu familia sau cu prietenii la munte, sau pentru un teambuilding cu colegii de servici.

Vă așteptăm cu drag!

Profil actualizat acum 66 luni

Noutăți

Cabinet Individual de Psihologie Stela Neamt

Psiholog Cluj / Cabinet de psihologie Stela Neamt. Cabinetul este atestat de catre Colegiul Psihologilor din Romania pe domeniile: Psihoterapie cognitiv-comport ... citește mai mult ->

Vacanta, o necesitate vitala in relaxarea creierului nostru! | Psiholog Stela Neamt
acum 11 luni

Psihologii ne sugereaza, ca o perioada de repaos cum este concediul, caracterizata prin detaşarea d ...

Decizia de avea copii în societatea moderna | Psiholog Stela Neamt
acum 17 luni

În procesul devenirii şi desăvârşirii de sine, cuplul şi familia sunt calea, mijlocul şi şan ...