Cabana de inchiriat judet Cluj - Casa traditionala "La Moțica"

0 stele

nicio recenzie

Categorie:
Cabane
Adresa:
Buru, Principala, Nr. 54 T (langa fostul depozit de lemne din Buru. Venind dinspre Turda pe dreapta la 11 stalpi dupa borna care arata ca mai sunt 2 km pana la Buru)
E-mail:
alin [at] activitati-cadou.ro
Web:
Telefon:
0364 411 666
Orar:
Luni - Duminică: 0.00 - 24.00
Trimite unui prieten Share pe Facebook Share pe Twitter


La Moţica este o casa din barne de stejar cu prispa mutata din Maramures si restaurata de mesteri maramureseni, parterul (pat cu surdeac de paie, soba cizma cu ler, pereti muruiti cu paie).

Casă de vacanţă detaşată cu o terasă, situată în satul Buru din judeţul Cluj. Proprietatea se află la 30 km de Cluj-Napoca şi are vedere la munte. Proprietatea asigură acces gratuit la internet WiFi în toate zonele şi parcare privată gratuită.

Bucătăria include un cuptor şi o maşină de spălat vase. Există un TV cu ecran plat cu canale prin satelit. Facilităţile casei de vacanţă La Moţica includ un grătar.

Capacitate 8 persoane.

Casa se inchiriaza pentru minim doua nopti la pretul de 750 lei pe noapte.

Profil actualizat acum 32 luni

Noutăți

Târgul Satului, 1-4 octombrie 2020, Parcul Etnografic Romulus Vuia, Cluj-Napoca

La inițiativa mai multor organizații dedicate promovării artiștilor locali și a produselor locale, organizăm "Târgul Satului" eveniment ce ne dorim să f ... citește mai mult ->


Restaurant NATIV din Cluj – fripturi 100% românești

Spre fericirea papilelor gustative și a pofticioșilor, în urmă cu câteva zile s-a deschis Restaurant Nativ, pe Georges Clemenceau 3, în Cluj-Napoca. Conce ... citește mai mult ->