Blend. Brews & Bites

0 stele

nicio recenzie

Trimite unui prieten Share pe Facebook Share pe Twitter


Why blend? Because we blended the best of all. So don't come in, just #blendin. Beers, burgers, bagels, cocktails and lots of good times.

Descoperă localul unde berile artizanale se îmbină perfect cu un burger, niște costițe sau chiar cu un bagel autentic american.

Situat în cea mai vie zonă a Clujului, Blend. Brews &Bites este locul ideal de ieșit cu prietenii la o bere sau de savurat o mâncare delicioasă.

Cu peste 70 de sortimente de beri în meniu, dintre care multe artizanale, Blend dorește să fie un punct de referință pentru iubitorii de beri cu arome intense și gusturi autentice. Meniul de băuturi artizanale se actualizează regulat din dorința de a fi mereu în pas cu ultimele produse apărute pe piață, astfel că puteți descoperi mereu o nouă aromă interesantă.

Printre brandurile de bere artizanală pe care le puteți găsi la noi se numără: Zăganu, Nemțeana, Bere a la Cluj, HopHead, HopHooligans și multe altele.

Profil actualizat acum 36 luni

Noutăți

Târgul Satului, 1-4 octombrie 2020, Parcul Etnografic Romulus Vuia, Cluj-Napoca

La inițiativa mai multor organizații dedicate promovării artiștilor locali și a produselor locale, organizăm "Târgul Satului" eveniment ce ne dorim să f ... citește mai mult ->