Blend. Brews & Bites

0 stele

nicio recenzie

Trimite unui prieten Share pe Facebook Share pe Twitter


Why blend? Because we blended the best of all. So don't come in, just #blendin. Beers, burgers, bagels, cocktails and lots of good times.

Descoperă localul unde berile artizanale se îmbină perfect cu un burger, niște costițe sau chiar cu un bagel autentic american.

Situat în cea mai vie zonă a Clujului, Blend. Brews &Bites este locul ideal de ieșit cu prietenii la o bere sau de savurat o mâncare delicioasă.

Cu peste 70 de sortimente de beri în meniu, dintre care multe artizanale, Blend dorește să fie un punct de referință pentru iubitorii de beri cu arome intense și gusturi autentice. Meniul de băuturi artizanale se actualizează regulat din dorința de a fi mereu în pas cu ultimele produse apărute pe piață, astfel că puteți descoperi mereu o nouă aromă interesantă.

Printre brandurile de bere artizanală pe care le puteți găsi la noi se numără: Zăganu, Nemțeana, Bere a la Cluj, HopHead, HopHooligans și multe altele.

Profil actualizat acum 28 luni

Noutăți

Cabinet Individual de Psihologie Stela Neamt

Psiholog Cluj / Cabinet de psihologie Stela Neamt. Cabinetul este atestat de catre Colegiul Psihologilor din Romania pe domeniile: Psihoterapie cognitiv-comport ... citește mai mult ->

Vacanta, o necesitate vitala in relaxarea creierului nostru! | Psiholog Stela Neamt
acum 8 luni

Psihologii ne sugereaza, ca o perioada de repaos cum este concediul, caracterizata prin detaşarea d ...

Decizia de avea copii în societatea moderna | Psiholog Stela Neamt
acum 14 luni

În procesul devenirii şi desăvârşirii de sine, cuplul şi familia sunt calea, mijlocul şi şan ...


Peste 150 mașini de închiriat în Cluj. Prețuri mici, începând de la numai 9 euro / zi și cu absolut toate taxele incluse, inclusiv TVA.

321 Rent a Car Cluj

Alege 321 rent a car Cluj, simplu, rapid si ieftin! Pret Afisat = Pret FINAL, Nu avem Taxe Ascunse - Plata la sosire, iar garantia 100 euro CASH sau CARD. Al ... citește mai mult ->


Service GSM în centru Cluj

De ce sa alegeti serviciile noastre? - Suntem alaturi de tine inca din 2015 - Efectuam operatiuni de reparatie pentru orice model de tel ... citește mai mult ->


Mantra Indian Cuisine

Authentic Indian food and atmosphere. Our food is based on the cuisine of northern India where I grew up. ... citește mai mult ->