Bioeuro

0 stele

nicio recenzie

Categorie:
Software
Adresa:
Cluj-Napoca, Strada Brigadierilor, Nr. 5 (la iesirea din Cluj inspre Bistrita, Baia Mare, aeroport)
E-mail:
stefan [at] bioeuro.ro
Web:
Telefon:
0720-534.134
0364-155.290
Fax:
0364-155.290
Orar:
Luni - Duminică: 8.00 - 18.00
Trimite unui prieten Share pe Facebook Share pe Twitter


Firma infiintata in anul 2000 cu activitate in vanzarea si producerea de solutii software pentru domenii diferite precum automatizarea proceselor (vanzari prin agenti sau reprezentanti de vanzari, depozitare si activitati logistice care folosesc codurile de bare, restaurant, bar, hotel, magazine retail) solutii pentru managementul informatiilor si documentelor - Customer Relatinship Management, Document Management System, Business Process Management, solutii software pentru contabilitate si gestiune.

Incepand cu anul 2016 activam pe piata internationala prin parteneri ca Mansoft Finlanda, Nesplora Spania, Henschel Rusia, etc.

Distribuim produse specifice pentru diferite domenii, avem forta de programare pentru solutii personalizate dezvoltate de la zero.

Oferim de asemenea si consultanta in vederea achizitiei de solutii software specifice, alegem producatorul optim pentru Dvs. si supraveghem indeaproape implementarea solutiilor software contractate.

Profil actualizat acum 21 luni
Noutăți

Închiriez pensiune la Râșca, în Apuseni, de Crăciun și Revelion

Pensiunea Matis - situata în comuna Râșca oferă pachete turistice cu pensiune completa sau demipensiune. Dispunem de 8 camere, 6 grupuri sanitare, 2 săli d ... citește mai mult ->