Beyond Sports

0 stele

nicio recenzie

Categorie:
Săli de fitness, body-building
Adresa:
Cluj-Napoca, Strada Berariei, Nr. 6 (langa Fabrica de Bere Ursus, intrarea prin curtea interioara, langa Pizeria Treponti)
E-mail:
aerobic [at] beyondsports.ro
Web:
Telefon:
0726-162.831
0722-183.647
Trimite unui prieten Share pe Facebook Share pe Twitter


Beyond Sports este un club sportiv unde va asteptam cu o sala de aerobic si cele mai noi programe de aerobic, concepute special pentru a obtine un corp sanatos si tonifiat si totodata o silueta de invidiat.

Indiferent de varsta sau conditia fizica pe care o aveti, din diversitatea de programe oferite, precum Tabata, Circuit, Power Fit, Step&Tone, GymBall, Zumba, Pilates, ACF, cu grade diferite de intensitate, aveti posibilitatea de a alege si de a participa la programele care va plac si vi se potrivesc cel mai mult.

Sala de aerobic este destinata exclusiv doamnelor si domnisoarelor, iar cu un abonament lunar achizitionat aveti acces nelimitat la toate programele de aerobic din orar.

Beyond Sports va recomanda sa imbinati utilul cu placutul, sportul cu muzica si sa alegeti sedintele de aerobic care va vor tonifia, va vor modela corpul, si va vor binedispune !

La Beyond Sports, va asteptam impreuna cu prietenii, familia sau copiii, deoarece in cadrul Clubului Beyond Sports mai pot fi practicate urmatoarele sporturi: tenis de masa, Kick-Box, Taekwondo si Jiu-Jitsu.
Clubul dispune de asemenea de un bar dotat cu biliard si darts, dedicat petrecerii timpului dumneavoastra liber, alaturi de cei dragi.

Profil actualizat acum 57 luniDau in chirie apartament absolut nou, 2 camere, in Gheorgheni

Persoana fizica, dau in chirie apartament absolut nou, 2 camere, in Gheorgheni, in blocurile de deasupra Kaufland si Lidl, la 5 minute de Iulius Mall si FSEGA, cu vedere spre Parcul Sportiv Gheorgeni, dotat si mobilat ultramodern, pentru pretențioși ... detalii ->