Beta Tour - Punct de lucru

0 stele

nicio recenzie

Categorie:
Agenții de turism
Adresa:
Cluj-Napoca, Piata Muzeului, Nr. 1
E-mail:
travel [at] betatour.ro
Web:
Telefon:
0364-730.194
0364-436.148
Fax:
0364-436.148
Orar:
Luni - Vineri: 8.00 - 19.00
 
Sâmbătă: 9.00 - 13.00
Trimite unui prieten Share pe Facebook Share pe Twitter


Inaugurata in anul 2005 si licentiala ca turoperator cu licenta nr. 3564 cat. A de catre Ministerul Turismului si asigurata in caz de insolvabilitate sau faliment prin polita Seria H nr 21405 incheiata la S.C.OMNIASIG VIG SA valabila pana in data de 11.01.2015, agentia de turism BETA TOUR s-a ancorat de la bun inceput la mijloacele moderne de promovare si legatura cu clientii.

Paleta de servicii oferite cuprinde toata gama de servicii turistice (pachete turistice, bilete de avion, cazari individuale, asigurari medicale, tabere scolare etc) din care vanzarea de bilete microbus/autocar reprezinta o mare pondere.

BETA TOUR s-a axat mai mult pe activitateade ticketing (bilete autocar pe destinatii externe). Totodata, se cauta dezvoltarea unor produse de nisa prin oferirea de servicii ale unor parteneri din Cehia, Ungaria. Tarifele si calitatea serviciilor oferite de colaboratorii straini ne deosebesc de firmele concurente pe acelasi segment.

Agentia de turism a fost si este in crestere constanta avand procentul anual de crestere al vanzarilor de 2 cifre in ciuda unei perioade de criza economica si a a unei concurente intense.

Agentia de turism vrea sa diversifice oferta de transport prin destinatii noi de calatorie, servicii de calitate, oferind astfel clientilor variante noi si imbunatatite precum si conditii optime de calatorie la un pret accesibil.

Suntem in curs de a realiza un site dedicat activitatii de transport terestre care va include cat mai multe oferte cu, cat mai multe companii diferite, facilitati sporite de rezervare si plata la distanta in beneficiul tuturor celor implicati: clienti si companiile de transport. Dorim pe langa aceste sa completam oferta de servicii de transport cu servicii de turism la preturi cat mai competitive. Pentru acest obiectiv am lansat de curand un nou site www.betatour.ro cu un design elegant si usor de folosit cu peste 3000 de oferte.

Profil actualizat acum 78 luni

Noutăți

Cabinet Individual de Psihologie Stela Neamt

Psiholog Cluj / Cabinet de psihologie Stela Neamt. Cabinetul este atestat de catre Colegiul Psihologilor din Romania pe domeniile: Psihoterapie cognitiv-comport ... citește mai mult ->

Vacanta, o necesitate vitala in relaxarea creierului nostru! | Psiholog Stela Neamt
acum 11 luni

Psihologii ne sugereaza, ca o perioada de repaos cum este concediul, caracterizata prin detaşarea d ...

Decizia de avea copii în societatea moderna | Psiholog Stela Neamt
acum 17 luni

În procesul devenirii şi desăvârşirii de sine, cuplul şi familia sunt calea, mijlocul şi şan ...