Best Fly Parking - Parcare privata langa Aeroport Cluj

5 stele

12 recenzii

Categorie:
Parcare privată lângă Aeroport
Adresa:
Cluj-Napoca, Strada Traian Vuia, Nr. 222 (vis-a-vis de Aeroportul International Avram Iancu Cluj)
E-mail:
best.fly.parking [at] gmail.com
Web:
Telefon:
0745-274.668
Trimite unui prieten Share pe Facebook Share pe Twitter


Foarte multi dintre noi ne-am confruntat cu probleme in ceea ce priveste parcarea din aeroport, aici ne referim in special la aeroportul din Cluj. Ei bine, de acum problema parcarilor este ca si rezolvata. In sensul ca exista o noua parcare ieftina langa aeroportul din Cluj. Parcare aeroport Cluj este cel mai nou si cel mai bun serviciu de parcare din toata Transilvania.

Parcare privata aeroport Cluj – avantaje.

Unul dintre marile avantaje este faptul ca aceasta parcare este cea mai apropiata parcare langa aeroport Cluj. Majoritatea firmelor sustin ca au cea mai apropiata parcare de aeroport, insa a noastra este cea mai apropiata si daca nu ne credeti va invitam sa va convingeti.

Parcare privata aeroport Cluj este doar la 1 minut distanta de aeroport si asta daca mergem pe jos. Desigur, la cererea clientilor se poate face si transferul, totul fiind gratuit. Nu doar ca este cea mai apropiata parcare de aeroportul Cluj, insa este si o parcare cu o capacitate foarte mare ( 200 locuri ). Daca este sa luam in calcul si marimea aeroportului din Cluj, parcare privata langa aeroport Cluj, ofera un numar rezonabil de locuri in care masina va poate astepta.

Spatiul este perfect pentru cei care cauta o parcare privata aeroport Cluj ieftina, deoarece aici sunt cele mai mici tarife pentru gazduirea unei masini. De asemenea, un alt mare avantaj este ca locatia este deschisa Non – stop.

De ce sa alegeti o parcare langa aeroport ieftina

Cel mai important motiv pentru care se merita sa alegeti o astfel de locatie pentru gazduirea automobilului, consta in faptul ca masina dumneavoastra este in deplina siguranta. Trebuie sa precizam ca parcarea langa aeroportul Cluj deschisa Non – Stop este pazita 24/7 cu camere video extrem de performante. Pentru a indeparta grijile clientilor, parcarea de langa aeroportul Cluj are si un sistem suplimentar de paza, alcatuit din oameni, desigur ca si acest serviciu este non – stop.

Parcare langa aeroport Cluj – o varianta demna de luat in calcul

Atunci cand aveti zbor din Cluj-Napoca catre o alta destinatie, fie ca este in tara sau in afara tarii, va puteti lasa masina la cea mai apropiata parcare privata aeroport Cluj. Astfel masina dumneavoastra va fi in siguranta cat timp veti fi plecat. Oamenii de afaceri din Cluj si nu numai, vor fi extrem de incantati sa afle ca exista cu adevarat o parcare privata ieftina langa aeroport Cluj. Si ca sa demonstram ca suntem cea mai ieftina parcare de langa aeroport Cluj, tarifele noastre incep de la 25 lei/zi. Puteti ajunge sa platiti 10 lei/zi sau chiar mai putin, in cazul in care doriti sa lasati masina la noi o perioada cuprinsa intre 17 si 30 zile. Ce trece peste 30 zile pretul se negociaza, evident sub 10 lei/zi.

Acum nu mai este nevoie sa cheltuiti o avere pentru parcarea in aeroport, deoarece exista o parcare ieftina langa aeroport Cluj.

Profil actualizat acum 5 luni

Noutăți

Cabinet Individual de Psihologie Stela Neamt

Psiholog Cluj / Cabinet de psihologie Stela Neamt. Cabinetul este atestat de catre Colegiul Psihologilor din Romania pe domeniile: Psihoterapie cognitiv-comport ... citește mai mult ->

Vacanta, o necesitate vitala in relaxarea creierului nostru! | Psiholog Stela Neamt
acum 11 luni

Psihologii ne sugereaza, ca o perioada de repaos cum este concediul, caracterizata prin detaşarea d ...

Decizia de avea copii în societatea moderna | Psiholog Stela Neamt
acum 17 luni

În procesul devenirii şi desăvârşirii de sine, cuplul şi familia sunt calea, mijlocul şi şan ...