Berindean Societate civila de avocati

5 stele

2 recenzii

Categorie:
Consultanţă juridică
Adresa:
Cluj-Napoca, Bulevardul 21 Decembrie 1989, Nr. 129, Apartament 53
E-mail:
contact [at] berindean.ro
Web:
Telefon:
0729-019.907
0737-847.527
Fax:
0738-106.190
Orar:
Luni - Vineri: 8.00 - 17.00
Trimite unui prieten Share pe Facebook Share pe Twitter


Societatea civila de avocati - BERINDEAN este situata în Cluj-Napoca si ofera consultanta juridica si reprezentare atat in fata instantelor de judecata cat si in fata executorilor judecatoresti si oricarei institutii de drept privat sau public.

Societatea noastră va alege întotdeauna soluția optimă pentru business-ul clienților noștri, alocând toate resursele de care dispunem, pentru că înțelegem pe deplin că succesul clienților noștri este și succesul nostru.

Găsim soluții pentru cele mai variate probleme, singurul interes urmărit fiind cel al clientului nostru, oferind întotdeauna servicii de înaltă calitate care să-i ajute în atingerea obiectivelor.

Dorim să ne îmbunătăţim permanent serviciile şi astfel ne perfecţionăm pas cu pas, atât profesional cât şi personal.

Credem cu tărie în comunicarea eficentă cu clientii.

Venim în sprijinul clienților noștri cu personalizarea unei game largi de contracte, oferind consultanță și asistență în tot ceea ce presupune negocierea și încheierea unui contract.

Doriti să înfiinaţi o societate? sau să investiţi într-una? Avocaţii noştri vă pot consilia, redacta si atesta toate actele necesare.

Consiliem clienţii noştri cu privire la clauzele specifice din cadrul contractului individual de muncă: clauza de mobilitate, de confidentialitate, de neconcurenţă, de interdicţie de racolare etc.

Jurisdicția muncii și a accidentelor de muncă este o altă specializare a societății noastre.

Profil actualizat acum 11 luni

Noutăți

Cabinet Individual de Psihologie Stela Neamt

Psiholog Cluj / Cabinet de psihologie Stela Neamt. Cabinetul este atestat de catre Colegiul Psihologilor din Romania pe domeniile: Psihoterapie cognitiv-comport ... citește mai mult ->

Vacanta, o necesitate vitala in relaxarea creierului nostru! | Psiholog Stela Neamt
acum 7 luni

Psihologii ne sugereaza, ca o perioada de repaos cum este concediul, caracterizata prin detaşarea d ...

Decizia de avea copii în societatea moderna | Psiholog Stela Neamt
acum 13 luni

În procesul devenirii şi desăvârşirii de sine, cuplul şi familia sunt calea, mijlocul şi şan ...


Peste 150 mașini de închiriat în Cluj. Prețuri mici, începând de la numai 9 euro / zi și cu absolut toate taxele incluse, inclusiv TVA.

321 Rent a Car Cluj

Alege 321 rent a car Cluj, simplu, rapid si ieftin! Pret Afisat = Pret FINAL, Nu avem Taxe Ascunse - Plata la sosire, iar garantia 100 euro CASH sau CARD. Al ... citește mai mult ->


Service GSM în centru Cluj

De ce sa alegeti serviciile noastre? - Suntem alaturi de tine inca din 2015 - Efectuam operatiuni de reparatie pentru orice model de tel ... citește mai mult ->


Transport național și internațional de persoane. Închiriere de microbuze și autocare.

CRISTIAN TUR

Inchirieri autocare in Cluj-Napoca, Inchirieri microbuze in Cluj-Napoca, Transport persoane Cluj, Firma transport persoane Cluj, Transport persoane intern si in ... citește mai mult ->