Bella Bike

5 stele

o recenzie

Categorie:
Echipament sportiv, biciclete
Adresa:
Cluj-Napoca, Strada Teodor Mihali, Nr. 50 (langa Iulius Mall si FSEGA)
Web:
Telefon:
0745-481.040
0723-547.988
Orar:
Luni - Vineri: 9.00 - 20.00
 
Sâmbătă: 9.00 - 15.00
Trimite unui prieten Share pe Facebook Share pe Twitter

Primii pasi in domeniul bicicletelor au fost facuti in data de 1 ianuarie 2004.

Inceputa ca o afacere de familie, compania oferea clientilor biciclete second hand, biciclete noi de la producatori locali, dar si piese, accesorii sau echipamente de biciclete. Pentru ca am avut oportunitati si un plan de dezvoltare pe termen lung, am vazut cum mica noastra afacere a prins radacini adanci inca din primul an de existenta.

Dezvoltarea spatiului comercial din vechea locatie a dus la construirea brandului local Bella Bike. Tinand cont de cerintele clientilor, cu timpul, am inceput sa renuntam la comercializarea bicicletelor la mana a doua si ne-am axat din ce in ce mai mult pe colaborarea cu diversi prducatori si distrbuitori de biciclete.

Anul 2011 a fost anul deschiderii magazinului din Str. Teodor Mihali, a fost un pas cat se poate de normal in dezvoltarea proiecului, pentru a fi mai aproape de clienti. Brandul Bella-Bike, asa cum il stim astazi, s-a bucurat de o continua crestere inca de la inceputuri.

In acest moment activam pe piata cu doua magazine, in Campia Turzii si Cluj-Napoca. Odata cu cresterea organica a acestei afaceri am dezvoltat si o platforma online, unde venim in intampinarea clientilor ce nu pot ajunge la noi.

In cei 15 ani de activitate am ajuns sa fim un brand recunoscut, o echipa de profesionisti, cu departament de vanzare bine dezvolat, atelier mecanic intretinut de mecanici cu experienta si personal calificat in dezvoltarea platformei online. Piata este una in continua schimbare si noi in acelasi timp cu ea. Intr-o perioada in care natura si societatea se schimba, noi venim in ajutorul ei cu niste mijloace de transport prietenoase atat cu natura cat si cu orasul nostru

Profil actualizat acum 2 luni