Bebepufulete

0 stele

nicio recenzie

Categorie:
Articole pentru copii şi gravide
Adresa:
Cluj-Napoca, Strada Meteor, Nr. 15-17, Apartament P7
E-mail:
bebepufulete [at] gmail.com
Web:
Telefon:
0745-387.756
0740-257.435
Orar:
Luni - Vineri: 8.00 - 18.00
 
Sâmbătă: 9.00 - 13.00
Trimite unui prieten Share pe Facebook Share pe Twitter


Suntem o echipa formata din 2 mamici si 4 pufuleti din Cluj-Napoca :). Am ales pe cat posibil calea "natural parentingului", incercand sa crestem sanatos si fericiti. Sustinem alaptarea, purtarea bebelusului si folosirea scutecelor textile.

Veti gasi la noi produse testate de noi in care avem mare incredere. Sustinem produsele ecologice si incercam sa dam o mana de ajutor si mamicilor talentate din Romania.

Ne face placere sa dam mai multe informatii, sa aratam produse, sa discutam despre scutece textile, babywearing si tot ce tine de bebelusi. Ne gasiti pe facebook, la telefon sau ne puteti vizita la showroomul nostru cu vanzare de pe Str. Meteor nr 15-17.

In magazinul nostru veti gasi marsupii ergonomice, jucarii educative, scutece textile refolosibile, carti pentru copii si parinti, haine de lana merinos si bumbac, detergenti ecologici si multe alte minunatii.

https://www.facebook.com/bebepufulete
https://bebepufulete.ro

Profil actualizat acum 25 luniServicii recomandate

CRISTIAN TUR - Inchirieri autocare, microbuze, transport persoane Cluj

Inchirieri autocare in Cluj-Napoca, Inchirieri microbuze in Cluj-Napoca, Transport persoane Cluj, Firma transport persoane Cluj, Transport persoane intern si in ... citește mai mult ->