AXA Magnolia

5 stele

o recenzie

Categorie:
Încălțăminte
Adresa:
Cluj-Napoca, Strada Dâmboviței, Nr. 50
E-mail:
axamagnolia [at] yahoo.com
Web:
Telefon:
0740-046.732
Orar:
Luni - Vineri: 8.00 - 16.00
 
Sâmbătă: 9.00 - 13.00
Trimite unui prieten Share pe Facebook Share pe Twitter


Cu o vechime de peste 20 de ani si cu mesteri profesionisti care activeaza in domeniu de peste 35 de ani, S.C. Axa Magnolia S.R.L. are ca specific de activitate productia de pantofi, sandale, saboti, ghete, botine si cizme din piele naturala pentru femei, copii si barbati, in serie sau la comanda dar si reparatii de incaltaminte de orice fel, in echipa noastra regasindu-se fosti angajati ai Casei de Moda din Cluj-Napoca si ai fabricii de incaltaminte Clujana. Servim cu drag clientii din anul 2001 in magazinul nostru din Cluj-Napoca, str. Dambovitei 50 dar si prin intermediul magazinului nostru online, de unde livram produsele noastre in tara si in strainatate.

De asemenea, avem experienta in confectionarea incaltamintei pentru:

- DANSURI LATINO

- DANS SPORTIV

- INCALTAMINTE FLEXIBILA PENTRU TEATRE SI OPERE, printre colaboratori numarandu-se:

Teatrul National Cluj-Napoca, Opera Nationala Romana Cluj-Napoca, Opera Maghiara Cluj-Napoca, Teatrul Maghiar de Stat Cluj-Napoca, Teatrul National Targu-Mures, Teatrul de Animatie Tandarica, Opera Comica pentru Copii Bucuresti, Teatrul de Comedie Marin Sorescu Craiova, Teatrul National Vasile Alecsandri Iasi, Teatrul Municipal Baia-Mare, Teatrul Nottara Bucuresti, Teatru Dramatic Elvira Godeanu Targu-Jiu, Teatrul Clasic Ion Slavici Arad, Teatrul de Stat Oradea, Teatrul Elisabeta Bucuresti, Teatrul Dramatic Ion D Sarbu Petrosani, Teatrul de Stat Constanta, Teatrul Alexandru Davila Pitesti etc.

- DANSURI POPULARE si ORCHESTRE, printre colaboratori numarandu-se:

Ansamblurile Romanasul, Traditii, Dor Transilvan, Izvorasul, Martisorul, Traditii, din Cluj Napoca ; Scoala de dans Larisa si Marin Barbu Bucuresti, Ansambluri din orasele Baia-Mare (Ansamblul Transilvania), Deva, Targu-Jiu, Bucuresti, Craiova, Iasi, Suceava, Timisoara, Arad, Oradea, Satu-Mare, Targoviste, Constanta, Zalau, Bistrita, Tg. Mures, Fagaras, Brasov, Sibiu etc.;

Ansambluri din comunele Apahida, Mociu, Suceagu, Palatca, Mihai Viteazu, Viseu, Somcuta Mare, Derna, Camarasu etc.

Orchestra Nationala Valahia, Orchestra Cununa Transilvana, Ansamblul si Orchestra Jidvei Romania, Rapsozii Maramuresului, Orchestra Lautarii din Ardeal etc.

- INCALTAMINTE PENTRU MAJORETE (Madness UMF Cluj, campioanele Europei in 2008 si Scoala de Majorete „Ariesul Ritmic din Campeni)

- INCALTAMINTE MILITARA (Asociatia Traditia Militara)

- INCALTAMINTE PENTRU CONSTRUCTII

- INCALTAMINTE TRADITIONALA SPECIFICA DIFERITELOR ZONE GEOGRAFICE SAU NATIONALITATI (Uniunea Ucrainienilor din Romania, numeroase ansambluri de dansuri Maghiare)

– INCALTAMINTE PENTRU DISTANTARE SOCIALA – INVENTIA ANULUI 2O20!

Pentru cazuri speciale (numere foarte mari care nu se gasesc in comert sau diferite particularitati ale piciorului, pulpa groasa, diferenta intre dimensiunile picioarelor), se poate confectiona INCALTAMINTE LA COMANDA dupa marimile specifice ale clientului. Produsele noastre sunt confectionate din piele naturala de cea mai buna calitate, oferind confortul necesar oricarui picior pretentios. La atelierul de pe Strada Dambovitei nr. 50 efectuam si REPARATII de incaltaminte.

Profil actualizat acum 40 luni