Atelier de coiffure Iulia Burci

5 stele

o recenzie

Categorie:
Coafor, frizerie
Adresa:
Cluj-Napoca, Strada Crişan, Nr. 2
E-mail:
iulia [at] iuliaburci.ro
Web:
Telefon:
0755-326.651
Orar:
Luni - Vineri: 9.00 - 20.00
 
Sâmbătă: 8.00 - 15.00
Trimite unui prieten Share pe Facebook Share pe Twitter


Se spune ca parul este cel mai important accesoriu pe care il avem si cel mai mare compliment pe care l-am primit de la natura. Ca si in moda, taietura este elementul cel mai de pret.

A stii sa tunzi inseamna a stii sa faci design, iar acest sentiment pentru desing trebuie sa vina din interior. Atelier de coiffure IB inseamna, inainte de orice, un concept nascut din daruire, pasiune si atasament pentru frumos.

Echipa noastra stie sa asculte, sa observe, si abia apoi sa propuna, astfel incat rezultatul dorit sa fie unul perfect. Toate acestea nu ar putea fi realizate, bineinteles, fara o buna pregatire a personalului, fara o implicare si o buna coordonare a echipei, si tocmai de aceea, antrenamentul si perfecţionarea continue sunt conditii indispensabile ale activitstii noastre zilnice..

Profil actualizat acum 111 luniDau in chirie apartament absolut nou, 2 camere, in Gheorgheni

Persoana fizica, dau in chirie apartament absolut nou, 2 camere, in Gheorgheni, in blocurile de deasupra Kaufland si Lidl, la 5 minute de Iulius Mall si FSEGA, cu vedere spre Parcul Sportiv Gheorgeni, dotat si mobilat ultramodern, pentru pretențioși ... detalii ->