Asociatia Fileo

0 stele

nicio recenzie

Categorie:
Cămine de vârstnici
Adresa:
Luna de Sus, Strada Principala, Nr. 282B (Cu autoturismul, din direcția Cluj-Napoca, după părăsirea localității Florești, la stația de benzină OMV virați la stânga, apoi prima stradă la dreapta, din nou la dreapta, apoi încă o dată tot la dreapta. Langa fostul teren de fotbal al satului)
E-mail:
office [at] caminvarstnicifileo.ro
Web:
Telefon:
0751-499.177
0756-059.330
Fax:
0364-809.795
Trimite unui prieten Share pe Facebook Share pe Twitter


Asociația Fileo a fost fondată în 2010 cu scopul acordării îngrijirilor necesare pentru persoane în vârstă, bolnave, servicii oferite într-un cadru de siguranță, familiar, profesionist, sub supravegherea unui personal devotat, hotărât să asigure o viață plină de demnitate acestui segment de oameni.
În comuna Florești, sat Luna de Sus, la poalele munților Gilăului, la doar 10 kilometri de Cluj-Napoca, Căminul pentru Vârstnici Fileo oferă cu prioritate o comunitate de familie, confort, supraveghere constantă, îngrijire cuprinzătoare pentru toți aceia care au nevoie de asistență medicală, atenție, comunicare si dragoste.
Aspectul cel mai important al muncii noastre este păstrarea demnității umane și o asistență centrată pe individ. Scopul nostru este de a păstra sănătatea pacienților noștri, iar, în caz de boală, stabilizarea și ameliorarea acesteia, precum și ajutor în recuperare.
O atenție deosebită este acordată îngrijirii persoanelor în vârstă care, datorită problemelor de sănătate, respectiv din cauza situației lor din familie, nu au posibilitate să li se acorde la domiciliu îngrijirile necesare. Pentru acești bătrani, un personal de îngrijire a persoanelor în vârstă cu experiență le va asigura serviciile solicitate în orice oră din zi.
Acordăm o mare importanță reabilitării sănătății fizice sau psihice a persoanelor cu deficiențe temporare sau permanente, integrându-i în comunitatea familială a căminului nostru, în vederea păstrării sentimentului de demnitate umană, fiind în serviciul nevoilor lor fizice și spirituale. Acceptăm în îngrijire și persoane aflate în stadiul final al unor boli grave (cancer, accident vascular cerebral, Alzheimer, etc).
Asiguram:
- îngrijire medicală la orice oră din zi
- supraveghere calificată, cu experiență, oferită de un asistent medical (tratamente perfuzabile, utilizarea sondelor urinare, nutriție prin sonde nazo-gastrice, tratamentul escarelor și al altor plăgi, etc.)
- vizite medicale regulate;
- administrarea medicației;
- asigurarea celor trei mese principale, plus gustări înainte și după-amiază;
- asistență spirituală săptămânală având în vedere orientarea religioasă a fiecăruia;
- gimnastică medicală de bază;
- sistem de televiziune prin satelit cu peste 100 de canale în fiecare cameră;
- se asigură utilizarea scaunelor cu rotile, a cărucioarelor și cadrelor de mers;
- sunt date în folosință paturi și saltele speciale pentru îngrijire corespunzătoare;
- se asigură curățarea rufelor și a lenjeriei de pat;
- se asigură produse pentru igiena personală;
- servicii de coafor, frizerie, manichiură, pedichiură;
- procurarea medicației prescrise și a stocului de scutece (în funcție de cerințe și nevoi);
- cabinet medical dotat.

Profil actualizat acum 84 luni

Noutăți

Transport național și internațional de persoane. Închiriere de microbuze și autocare.

CRISTIAN TUR

Inchirieri autocare in Cluj-Napoca, Inchirieri microbuze in Cluj-Napoca, Transport persoane Cluj, Firma transport persoane Cluj, Transport persoane intern si in ... citește mai mult ->


PMA Invest - Producție publicitară

Am inceput in 1998, ca firma cu capital exclusiv romanesc. Am evoluat odata cu domeniul in care lucram, ne-am dezvoltat de la an la an, am dobandit fler si expe ... citește mai mult ->


Pensiunea Lacul Ştiucii

Pensiunea turistica Lacul Stiucii este situata in localitatea Sacalaia in imediata vecinatate a lacului. Pensiunea Lacul Stiucii este de 3 stele, oferind loc de ... citește mai mult ->


Peste 120 mașini de închiriat în Cluj. Prețuri mici, începând de la numai 9 euro / zi și cu absolut toate taxele incluse, inclusiv TVA.

321 Rent a Car Cluj

Alege 321 rent a car Cluj, simplu, rapid si ieftin! Pret Afisat = Pret FINAL, Nu avem Taxe Ascunse - Plata la sosire, iar garantia 100 euro CASH sau CARD. Al ... citește mai mult ->


Mantra Indian Cuisine

Authentic Indian food and atmosphere. Our food is based on the cuisine of northern India where I grew up. ... citește mai mult ->