Asociatia E31 Pentru Viitor

0 stele

nicio recenzie

Categorie:
Dezvoltare personală
Adresa:
Cluj-Napoca
E-mail:
contact [at] fundatiae31.ro
Web:
Telefon:
0745-360.219
Fax:
0378-105.493
Trimite unui prieten Share pe Facebook Share pe Twitter


Infiintata in anul 2010, Asociatia E31 pentru Viitor a luat nastere din iubirea pentru dezvoltarea personala si profesionala.

Schimbarile pe care acest domeniu le-au adus in viata noastra ne-au determinat sa aratam si celorlalti ce inseamna sa te dezvolti personal, sa-ti schimbi gandirea, atitudinea, stilul de viata, sa stii sa gasesti rapid solutii la provocarile pe care le ai si sa vrei mai mult de la tine.

Lipsa programelor educationale de dezvoltare personala si profesionala, adresata tinerilor, este evidenta. Programa scolara nu le ofera tinerilor un cadru de interactiune unde ei sa isi poata descoperi adevaratele valori si potentialul.

De aceea conceptul propus de Asociatia E31 pentru Viitor se orienteaza spre o educatie superioara, personalizata, care sa formeze tineri increzatori, dezvoltandu-le aptitudini si descoperind valorile personale.

Asociatia E31 pentru Viitor isi centreaza toata atentia catre dezvoltarea personala si profesionala a copiiilor, tinerilor din centrele de plasament. Dorim ca prin intermediul proiectului “Educatie pentru Succes!” sa ii educam pe acesti tineri pentru a deveni oameni de un real succes!

Profil actualizat acum 144 luni