Asociatia Alegria - Activitati Creative pentru Copii - Cluj

0 stele

nicio recenzie

Categorie:
Educație
Adresa:
Floreşti, Strada Razoare, Nr. 7C
E-mail:
contact [at] asociatiaalegria.ro
Web:
Telefon:
0740-049.540
Trimite unui prieten Share pe Facebook Share pe Twitter


Alegria – bucuria primilor paşi înspre o educaţie de calitate.
Misiunea Asociaţiei Alegria este formarea şi dezvoltarea copiilor şi tinerilor, în spiritul valorilor autentice: bine, adevăr, frumos, moralitate. Toate acestea le împlinim cu bucuria şi entuziasmul preţuirii fiecărui moment de apropiere între oameni, prin activităţi educative diverse pentru copii, tineri şi adulţi.
Asociaţia Alegria înseamnă multe momente de bucurie, oferite cu drag şi din plin celor de lângă noi.
Cele mai importante proiecte ale noastre sunt:„Bucuroși, prin România”- proiect de promovare a tradițiilor românești, „Alegria Eco-Fun- Ateliere de meșteșugit”, "Cartea în așteptare"- proiect de promovare a lecturii. De asemenea, desfăşurăm acţiuni educative şi sociale care aduc frumuseţe, dezvoltă aptitudini sociale şi abilităţi de învăţare.
În jurul nostru au venit prietenii asociaţiei, copii veseli şi jucăuşi, părinţi care cred în noi şi ne susţin, formatori care au găsit aici un mediu potrivit pentru a-şi pune în practică ideile lor despre educaţie, oameni care au curajul de a încerca şi care gustă bucuria de a reuşi. Aceasta este asociaţia noastră – un spaţiu în care fiecare îşi poate găsi locul.
Alegria – bucuria de a fi! O mică sclipire, un gând luminos într-o existenţă banal-cotidiană. Fiecare dintre activităţile noastre este un nou ritm, o cadenţă alegră către noi înşine, către lume, un dor spus către mai sus. Suntem bucuroşi să fim împreună şi căutăm sclipirea fiecăruia dintre noi.
Alegria este bucuria noastră!

Profil actualizat acum 74 luni