Cluj-Napoca, Strada Emil Racoviţă, Nr. 3-2, Telefon: 0264-425.353, 0364-802.802

Locuinţe decente pentru familii în nevoie ! Habitat for Humanity este o organizaţie neguvernamentală, non-profit, care construieşte şi renovează locuinţe simple, decente şi accesibile ca preţ pentru şi împreună cu cei defavorizaţi al căror viitor este afectat grav de condiţiile în care aceştia locuiesc. OBIECTIVE: Case simple, decente, accesibile ca preţ, Parteneriatul cu familiile beneficiare, Selecţia fără discriminare, Buna administrare şi „zeciuiala", Contribuţia ...

Profil actualizat acum 155 luni detalii

Cluj-Napoca, Strada Rene Descartes, Nr. 6, Telefon: 0264-594.893

Fundaţia Română pentru Copii, Comunitate şi Familie (FRCCF) este una din cele mai importante organizaţii neguvernamentale centrate pe protecţia copilului din România.

Copiii aflaţi în dificultate sunt ajutaţi de Fundaţia Română pentru Copii, Comunitate şi Familie, care derulează programe umanitare în Transilvania. FRCCF implică familia, comunitatea şi statul în sprijinirea acestor copii, pentru ca drepturile lor să fie respectate, iar nevoile lor îndeplinite.

Profil actualizat acum 157 luni detalii

Cluj-Napoca, Bulevardul 21 Decembrie 1989, Nr. 3, Telefon: 0264-420.967

Misiunea Prison Fellowship România este de a duce şi de a sluji Trupul lui Hristos în închisori şi comunitate, prin asistarea deţinuţilor, a foştilor deţinuţi, a victimelor şi a familiilor acestora şi promovarea standardelor biblice ale justiţiei în sistemul de justiţie penală (Isaia 42:3)

Profil actualizat acum 157 luni detalii