Asigurari PlusProfit

5 stele

3 recenzii

Categorie:
Asigurări
Adresa:
Cluj-Napoca
Web:
Telefon:
0742-185.510
Trimite unui prieten Share pe Facebook Share pe Twitter


Emitem asigurarea care vi se potriveste!
Va oferim consultanta pentru incheierea contractului de asigurare cu acoperirea riscurilor specifice. Suntem alaturi de dumneavoastra pe intreaga perioada a asigurarii. Va anuntam din timp inainte de expirare si va reinnoim asigurarea.

Serviciile noastre de emitere a asigurarilor:
1. Analizam impreuna cu dumneavoastra riscurile care se pot prelua pe asigurare
2. Va oferim suport pentru asigurarile existente, daca este cazul
3. Va punem la dispozitie solutii potrivite de asigurare

Va oferim asigurari de viata, asigurari de locuinta, de calatorie, auto CASCO si RCA, asigurari pentru toate tipurile de constructii, cladiri de birouri, ateliere, fabrici, unitati medicale, asigurari pentru o gama larga de activitati profesionale, comerciale. Ne adresam persoanelor fizice si juridice cu produse si servicii.

Categoriile profesionale care au nevoie de o asigurare prin efectul legii, cum ar fi medici, farmacisti, asistenti, contabili, avocati, se pot asigura prin intermediul nostru. Intermediem Asigurari Malpraxis si diferite Asigurari de raspundere civila profesionala, Asigurari de raspundere civila fata de terti.

Identificam solutii de asigurare conform necesitatilor si cerintelor dvs. Contactati-ne prin Formularul de contact de pe https://plusprofit.blogspot.ro/ sau la numarul de telefon afisat.

Emitem asigurari casco si rca auto, de locuinta, de viata, de sanatate, de calatorie - turist, studii, cercetare, la munca, conferinte, simpozioane, de accidente, de raspundere civila fata de terti, raspundere profesionala cadre medicale si farmacisti - malpraxis, profesionisti software, agenti de asigurare, practicieni in insolventa, contabili, auditori financiari, consultanti fiscali, cenzori, avocati, arhitecti si proiectanti constructii, unitati service auto, unitati turistice si hoteliere, prestatori de servicii, furnizor de servicii medicale, societati de paza si protectie, organizatori de evenimente, activitate de constructii, administratori de imobile, de asigurare a utilajelor specializate destinate transportului materialelor, lucrarilor agricole, utilitare, echipamente electronice, masini si utilaje de santier, asigurare CMR de raspundere transportator marfuri transportate cu vehicule rutiere intern si international, asigurare cargo pentru marfuri conform volum transportat, asigurari pentru intreprinderi mici si mijlocii (IMM), asigurare de incendiu.

Contractele de asigurare sunt acte juridice, cu drepturi si obligatii ale partilor inscrise in contract, Asigurator si Asigurat / Contractant.

Raspundem prompt cerintelor dumneavoastra de asigurare!

Profil actualizat acum 34 luni