Ascenso

0 stele

nicio recenzie

Categorie:
Instalații de ascensor
Adresa:
Cluj-Napoca, Strada Parâng, Nr. 7, Bloc Y5, Scara 2, Apartament 41
E-mail:
office [at] lifturi.com
Web:
Telefon:
0745-053.125
0744-789.730
Fax:
0264-260.051
Trimite unui prieten Share pe Facebook Share pe Twitter


Ascenso Srl este societate cu capital privat cu sediul in Cluj-Napoca, infiintata in anul 1991.

Principalul obiect de activitate este proiectarea, montarea, repararea, modernizarea si service la ascensoare electrice si hidraulice de persoane si materiale cu sau fara camera de masini, cat si platforme ridicatoare, platforme pentru persoane cu dizabilitati.

Incepand cu anul 2009 firma ASCENSO SRL are in intretinere peste 1.000 ascensoare. Iar numarul mediu de noi ascensoare montate pe an este de aproximativ 60 bucati.

Pentru aceste activitati, societatea are un numar de 54 de specialisti condusi si coordonati de supervizori cu peste 40 de ani de experienta in domeniu, care ofera cele mai eficiente solutii de transport pe verticala.

Avand in vedere cerintele din ce in ce mai crescute privind calitatea prestatiilor si serviciilor oferite, societatea noastra este certificata si are implementat sistemul de management al calitatii SR EN ISO 9001 :2001 de catre ISCIR CERT Bucuresti.

Pentru activitatile de proiectare, fabricatie, asamblare, montare si inspectia finala a ascensoarelor, societatea este certificata in conformitate cu H.G.439/2003, Anexa 11, Modulul D, fiind raspunzatoare pentru aplicarea pe ascensoare a marcajului C.E.

Ascenso SRL este una dintre firmele autorizate ISCIR pentru proiectarea, fabricatia, montajul si intretinerea instalatiilor de ascensor.

Profil actualizat acum 15 luni

Noutăți

Cabinet Individual de Psihologie Stela Neamt

Psiholog Cluj / Cabinet de psihologie Stela Neamt. Cabinetul este atestat de catre Colegiul Psihologilor din Romania pe domeniile: Psihoterapie cognitiv-comport ... citește mai mult ->

Vacanta, o necesitate vitala in relaxarea creierului nostru! | Psiholog Stela Neamt
acum 11 luni

Psihologii ne sugereaza, ca o perioada de repaos cum este concediul, caracterizata prin detaşarea d ...

Decizia de avea copii în societatea moderna | Psiholog Stela Neamt
acum 17 luni

În procesul devenirii şi desăvârşirii de sine, cuplul şi familia sunt calea, mijlocul şi şan ...