Art Buddies

0 stele

nicio recenzie

Categorie:
Cursuri
Adresa:
Cluj-Napoca, Calea Dorobantilor, Nr. 20
E-mail:
office [at] artbuddies.ro
Web:
Telefon:
0745-592.386
0264-599.444
Fax:
0264-599.444
Orar:
Luni - Sâmbătă: 10.00 - 21.00
Trimite unui prieten Share pe Facebook Share pe Twitter


Centru de activitati after school - ART BUDDIES este un concept de initiere in arta prin cursuri in diferitele ei ramuri: muzica, pictura, dansul.
Cursurile noastre se adreseaza tuturor celor care vor sa invete sa cante la un instrument, sa intre in lumea dansului si a miscarilor sau sa se exprime prin culoare, deasemenea celor care vor sa se autodescopere, sa se recreeze intr-un spatiu placut, sa aiba o activitate pentru sufletul lor. Programele noastre includ metode moderne de predare a muzicii, instrumentelor muzicale, artei vocale, artei plastice,dansului, artei cuvantului, structurate pe nivele de dezvoltare, pe grupe de varsta, care se pot adapta fiecarui copil.
Programul de lucru este flexibil, in functie de programul cursantului si in concordanta cu spatiul disponibil .

Centru de activitati ART BUDDIES primul centru de arta particular din Cluj, propune urmatoarele cursuri: pian, vioara, violoncel, contrabas, taragot, saxafon, flaut, chitara, chitara bass, tobe, canto, teoria si istoria muzicii, pictura, origami, olarit, modelaj, arts and crafts, finger painting, balet, dans sportiv, dansuri populare, salsa, ruede de casino (profesori cu experienta). Copii pot urma un curs sau mai multe, venind o data sau de doua ori pe saptamana.

Pentru mail multe relatii nu ezitati sa ne contactati: office@artbuddies.ro; 0745 592386; 0264 599444.

Profil actualizat acum 138 luni