Aroma Restaurant

3 stele

3 recenzii

Categorie:
Restaurante
Adresa:
Cluj-Napoca, Calea Turzii, Nr. 295 (accesul prin livada Palocsay)
E-mail:
aroma [at] restaurant-aroma.ro
Web:
Telefon:
0264-480.010
0723-264.455
Fax:
0264-598.718
Orar:
Luni - Duminică: 13.00 - 23.00
Trimite unui prieten Share pe Facebook Share pe Twitter


„Descoperã gustul si aromele Clujului” la Restaurantul Aroma!

Situat într-o locaţie deosebitã, departe de zgomotul asurzitor şi ritmul alert al oraşului, Restaurantul Aroma vã aşteaptã sã petreceţi clipe de neuitat alãturi de cei dragi. Amplasat în Cluj-Napoca, la ieşirea spre Comuna Feleac, pe Calea Turzii nr. 295, aveţi privilegiul de a admira panorama deosebitã a oraşului si împrejurimile acestuia. Accesul prin livada Palocsay vã introduce încã de la început într-o stare de linişte şi relaxare, toate acestea fiind completate de un adevãrat rãsfãţ culinar oferit de echipa noastrã de bucãtari, precum şi vinuri atens alese de personal specializat.
Restaurantul nostru vã oferã prin meniul à la carte o gama foarte diversificata din bucataria internationala, precum si posibilitatea de a organiza diferite evenimente din viaţa sau compania dumneavoastã într-o ambianţã plãcutã şi un decor deosebit, având o capacitate de 400 locuri dispuse în 3 sãli modulare, terase şi grãdinã de varã.

Orarul de funcţionare al restaurantului à la carte este între orele 13:00 şi 23:00, iar pentru organizarea evenimentelor acesta poate fi flexibil in funcţie de solicitãrile clienţilor.

Alãturi de resturantul Aroma, se aflã SARA Social Events, care dispune de o Salã de evenimente cu o capacitate de 280 locuri si o Salã de conferinţe cu o capacitate de 300 locuri.

Sãrbãtoreşte toate momentele importante din viaţa ta alaturi de noi!

Profil actualizat acum 86 luni

Noutăți

Târgul Satului, 1-4 octombrie 2020, Parcul Etnografic Romulus Vuia, Cluj-Napoca

La inițiativa mai multor organizații dedicate promovării artiștilor locali și a produselor locale, organizăm "Târgul Satului" eveniment ce ne dorim să f ... citește mai mult ->


Restaurant NATIV din Cluj – fripturi 100% românești

Spre fericirea papilelor gustative și a pofticioșilor, în urmă cu câteva zile s-a deschis Restaurant Nativ, pe Georges Clemenceau 3, în Cluj-Napoca. Conce ... citește mai mult ->