Arcom Team

0 stele

nicio recenzie

  • Sursă imagine: Muresan Aurelian

Categorie:
Electronice, electrocasnice
Adresa:
Cluj-Napoca, Aleea Clabucet, Nr. 11, Scara 2, Apartament 24 (Manastur, in spate la Sirena (capat de linie la tramvai))
E-mail:
contact [at] panouricluj.ro
Web:
Telefon:
0767-797.970
0264-554.317
Fax:
0264-554.317
Orar:
Luni - Vineri: 9.30 - 17.30
 
Sâmbătă: 10.30 - 14.00
Trimite unui prieten Share pe Facebook Share pe Twitter

Panouri Radiante cu Infrarosu SUNJOY si noua tehnologie revolutionara in materie de Becuri cu LED!!! Venim in intampinarea dvs cu solutii de economisire bani si energie electrica!

SC ARCOM TEAM SRL este o companie cu capital integral romanesc, nou infiintata, care doreste sa se faca remarcata prin calitatea deosebita a produselor comercializate, seriozitate si respect fata de clientii sai, cu scopul de-a le oferi confortul si siguranta de care au nevoie.

Panourile radiante sunt corpuri care transforma energia electrica in unde infrarosii sau unde termice. Transferul de energie dintre panouri si corpurile din incapare se face direct, spre deosebire de sistemele clasice conventionale, unde transferul de energie se face prin incalzirea aerului. Functionarea panourilor radiante se bazeaza pe acelasi tip de radiatie precum soarele, prin intermediul radiatiei infrarosii. Panourile radiante sunt corpuri plane de dimensiuni si puteri diferite, datorita necesitatii de acoperire cat mai exacte a suprafetelor ce vor fi incalzite. Pentru fiecare incapere trebuie ales panoul radiant care sa corespunda dimensiunii acesteia.

Pentru mai multe detalii si informatii accesati www.panouricluj.ro

Profil actualizat acum 72 luni