Apartament 2 camere lux cu A.C. Manastur

0 stele

nicio recenzie

Categorie:
Apartamente regim hotelier
Adresa:
Cluj-Napoca, Strada Mehedinti, complex Nora
Telefon:
0748-511.113
Trimite unui prieten Share pe Facebook Share pe Twitter


P. F. inchiriez in regim hotelier apartament de lux in Manastur, zona Mehedinti complex Nora, bloc nou, etaj 4 cu aer conditionat, suprafata utila 52 mp, foarte aproape de mijloacele de transport in comun. Apartamentul este complet mobilata si utilata, cu foarte mult bun gust.

Bucataria este echipata cu frigider, plita, hota, cuptor cu microunde, masina de spalat,cuptor electric, expressor de cafea, centrala termica proprie. Apartament are usa antiefractie de inalta calitate, 5 ferereste Velux cu jaluzele, gresie si faianta Marazzi, parchet de lemn masiv, piatra naturala, este pozitionata la soare, Baia are cada, chiuveta cu dulapior si WC. In dormitor este pat matrimonial, dulap cu usi glisante,comod cu sertar. Living are o canapeua extensibila, mobila de salon cu TV LCD I internet wireless,masa de sticla. In apartament gasiti tot ce aveti nevoie, inclusive aspirator, vesela, tacamauri si oale, uscator de rufe si lenjerie de pat. Totul este ca nou.

1 noapte 200 RON, DE LA 2 PANA LA 3 NOAPTI 150 RON, PENTRU MAI MULT NEGOCIABIL

Profil actualizat acum 67 luni

Noutăți

Pensiunea Lacul Ştiucii

Pensiunea turistica Lacul Stiucii este situata in localitatea Sacalaia in imediata vecinatate a lacului. Pensiunea Lacul Stiucii este de 3 stele, oferind loc de ... citește mai mult ->