Apartament 1 Bistro&Bar

0 stele

nicio recenzie

Categorie:
Bistro
Adresa:
Cluj-Napoca, Calea Turzii, Nr. 162-168, Bloc C1, Scara 1, Apartament parter (la parterul blocurilor Coratim, in spatiile comerciale unde este si Electrogrup, mai sus de benzinarie Mol si inainte de sensul giratoriu dinspre Buna Ziua, pe partea dreapta cand vii dinspre centru)
E-mail:
apartament1bistro [at] gmail.com
Web:
Telefon:
0742-729.090
0771-711.850
Orar:
Luni - Vineri: 9.00 - 23.00
Trimite unui prieten Share pe Facebook Share pe Twitter

Motto-ul Apartament 1 Bistro&Bar este "locul unde te simti ca acasa, dar esti servit ca in concediu". Este un bistro plin de prieteni, atmosfera relaxată şi mâncare bună.

Micul dejun inseamna nu doar cafea excelenta, ci si peste 20 de oferte de mic dejun, rezultate in urma tuturor combinatiilor posibile din meniu, la preturi incepand de la 5,99 lei. Exemplu de combinatii posibile: cafea sau ceai + fresh/Coca-Cola + omleta/sandwich/bruschete/ochiuri cu rucola.

La pranz avem oferta de Meniul Zilei, doua feluri de mancare delicioase, cu doar 15 lei.

Meniul a la carte contine preparate din bucataria mediteraneana in special- pizza, paste, bruschete, zucchini, gyros, feta saganaki, salata greceasca- dar si din cea romaneasca si...internationala- ciorba de burta, papanasi cu smantana si dulceata de afine, muschi de porc cu sos de piper, steak de vita pe pat de legume, piept de pui cu sos de vin alb, etc.

Suntem faimosi pentru desertul casei- CHEESECAKE- caracterizat drept "cel mai bun din oras" de numerosi clienti si apreciat de chef Adi Hadean.

Suntem bar de microbisti- 3 plasme, conectate la toate transmisiunile de meciuri. Avem promotii specifice- bere si snacks-uri.

Organizam seri tematice, aniversari, petreceri private, microrevelioane, sau alte tipuri de evenimente, la cerere.

Facem si livrari la domiciliu, raspundem atat la comezi telefonice directe, cat si online- suntem prezenti si pe aplicatia mobila HipMenu.

Profil actualizat acum 63 luni