promotii albume foto de nunta fotografii dj

28 ian 2014 14:00
- 28 dec 2015 14:00

milennyumstudio va ofera promotii substantiale cu o reducere intre 10-20% la anumite category de servicii, iar pentru ziua de duminica va oferim o reducere de 10% din totalul produselor achizitionate

Preţ: 1

Nunta Mea

Nunta-mea este o agentie full-service care va pune la dispozitie urmatoarea gama de servicii: wedding planner, verighete, decoratiuni sala, aranjamente florale, artificii, invitatii, sonorizare si lumini, servicii foto-video, momente artistice si multe altele.

Deoarece suntem o echipa inovatoare si creativa am trecut dincolo de ceea ce se cere in mod obisnuit.

O nunta presupune nu doar atingerea anumitor standarde de performanta ci si oferirea unui adevarat spectacol invitatilor. Noi iesim din tipar atat prin organizarea evenimentului in sine cat si prin organizarea petrecerii burlacilor in cele mai mici detalii. Va oferim invitatii personalizare magnetice sau sub forma de card, DJ profesionisti care-si exercita meseria nu doar in cadrul evenimentului, huse si esarfe colorate de la clasic la extravagant (negru, argintiu, ciclam, maro ...).

Organizarea unei nunti in Cluj pana la ultimul detaliu poate sa insemne un proces stresant, anevoios si consumator de timp. In acest caz noi iti oferim consultatii gratuite si sfaturi atat in cadrul intalnirilor cat si online. Mai mult, consultatiile noastre nu sunt conditionate de existenta unui contract.

Pe langa consilierea gratuita oferita de noi si pentru ca tot procesul sa fie sub control iar voi sa va puteti bucura de timpul pretios petrecut cu cei dragi, va punem la dispozitie un sef de sala a carui sarcina este de a coordona tot procesul incepand cu meniul si terminand cu organizarea/delegarea personalului.