Invitatii nunta MAGNETI DE FRIGIDER!

acum 119 luni

NOU!!! Invitatii magnetice personalizate, MAGNETI DE FRIGIDER! Surprindeti-va cunoscutii cu invitatii personalizate, magneti de frigider. Cu siguranta nu vor uita data nuntii voastre!

Preţ: 3 RON

Nunta Mea

Nunta-mea este o agentie full-service care va pune la dispozitie urmatoarea gama de servicii: wedding planner, verighete, decoratiuni sala, aranjamente florale, artificii, invitatii, sonorizare si lumini, servicii foto-video, momente artistice si multe altele.

Deoarece suntem o echipa inovatoare si creativa am trecut dincolo de ceea ce se cere in mod obisnuit.

O nunta presupune nu doar atingerea anumitor standarde de performanta ci si oferirea unui adevarat spectacol invitatilor. Noi iesim din tipar atat prin organizarea evenimentului in sine cat si prin organizarea petrecerii burlacilor in cele mai mici detalii. Va oferim invitatii personalizare magnetice sau sub forma de card, DJ profesionisti care-si exercita meseria nu doar in cadrul evenimentului, huse si esarfe colorate de la clasic la extravagant (negru, argintiu, ciclam, maro ...).

Organizarea unei nunti in Cluj pana la ultimul detaliu poate sa insemne un proces stresant, anevoios si consumator de timp. In acest caz noi iti oferim consultatii gratuite si sfaturi atat in cadrul intalnirilor cat si online. Mai mult, consultatiile noastre nu sunt conditionate de existenta unui contract.

Pe langa consilierea gratuita oferita de noi si pentru ca tot procesul sa fie sub control iar voi sa va puteti bucura de timpul pretios petrecut cu cei dragi, va punem la dispozitie un sef de sala a carui sarcina este de a coordona tot procesul incepand cu meniul si terminand cu organizarea/delegarea personalului.