01 ian 2015 00:00

COLT ALB securitate italian

Agenţii de pază sunt avizaţi conform Legii nr. 333 din 2003, antrenaţi, pregătiţi şi dotaţi co- respunzător activităţii pe care o desfăşoară, cu staţie radio emisie-recepţie, spray cu gaz iri- tant-lacrimogen, tomfă, telefon mobil. Echipa- mentul agentului de pază este adaptată tipu- lui de obiectiv protejat şi solicitărilor clientului. În funcţie de solicitările beneficiarului, COLT ALB SECURITY poate pune la dispoziţia personalu- lui armament, în conformitate cu reglementări- le legale în vigoare.

Agenţii de pază oferă maximă pro- tecţie şi securitate în orice situaţie, ei fiind susţi- nuţi îndeaproape şi de echipajele mobile de in- tervenţie, precum şi de inspectorii de pază res- ponsabili de zona respectivă.
COLT ALB SECURITY oferă servicii integrate pentru asigurarea securităţii la evenimente precum concerte, evenimente sportive şi culturale, lansări de produse, târguri, expoziţii, petreceri private, etc.

În cadrul evenimentelor se evaluează fiecare aspect ce ţine de securitate: riscuri, locaţie, mărime, participanţi şi probleme speciale şi /sau deosebite. Printre serviciile oferite de către Compania noastră, menţionăm: managementul mulţimii, control acces şi ticketing, recepţie, control trafic şi securitate pentru VIP-uri (garda de corp şi insotire coloane auto).

Cu scopul de a reduce la minimum toate riscurile şi de asemenea, pentru a maximiza oportunităţile unui seviciu de calitate, COLT ALB SECURITY foloseşte personal experimentat, dotat şi antrenat corespunzător. Prin atitudinea pozitivă dar cu toleranţa 0 în privinţa comportamentului neadecvat, agenţii de pază asigură un climat favorabil desfăşurării evenimentelor de mare amploare.

Pentru că ştim cât de important este să oferim servicii personalizate pentru fiecare client în parte şi mai ales pentru că suntem aici pentru a-i ajuta pe toţi cei care au nevoie de securitate şi pază, serviciul de „Consultanţă” vine în întâmpinarea celor care trimit Cereri de Ofertă .

Consultanţa este GRATIS valabilă pentru toate serviciile pe care le oferim
.
COLT ALB SECURITY, domnii sigurantei .

Colț Alb Security

Poate ca suntem cea mai importanta companie de securitate regionala. Si spunem “poate” pentru ca, voi, clientii nostri sunteti cei care hotarati daca suntem sau nu. Altfel … doar ne amintim de vechea vorba din batrani: “Lauda de sine nu miroase a bine!”. De un lucru insa suntem siguri. Faptul ca profesionalismul a devenit standardul nostru ca si companie de paza si protectie si ca suntem sustinuti de o tehnologie performanta (deservita de o echipa competenta) ne-a ajutat sa ne clasam in top, printre elite! Aceasta este cea mai importanta componenta a succesului nostru.

Anii de experienta au insemnat pentru COLT ALB Security o munca asidua, incununata cu succese. In acest sens, COLT ALB Security se pozitioneaza ca un partener de incredere, acest lucru fiind dovedit de cei peste 100 de clienti, pe care compania noastra ii deserveste, fiind in continuare in topul de profil la nivel national.

Profilul clientilor nostri este variat, incepand cu mici companii locale, si terminand cu companiile multinationale pe care le deserveste. Acest lucru demonstreaza versatilitatea serviciilor noastre, maleabilitatea colaborarii pe care o propunem, si parteneriatul ce devine realitate, date fiind perioadele de colaborare cu clientii nostri.

COLT ALB, domnii sigurantei !