Amza Jucan Cabinet individual de psihologie

0 stele

nicio recenzie

Categorie:
Cabinete de psihologie, psihoterapie
Adresa:
Cluj-Napoca, Strada Traian, Nr. 21, Apartament 2
E-mail:
contact [at] amzajucan.ro
Web:
Telefon:
0740-179.054
Orar:
Luni - Duminică: 8.30 - 21.00
Trimite unui prieten Share pe Facebook Share pe Twitter


Sunt psiholog cu drept de liberă practică în psihoterapii cognitive şi comportamentale, psihologie clinică şi psihologie judiciară - evaluarea comportamentului simulate prin tehnica poligraf.

În anul 2007, am obţinut licenţa în teologie-asistenţă socială, în anul 2010 am absolvit Facultatea de Psihologie a Universităţii „Babeş-Bolyai” Cluj-Napoca, în anul 2011 am absolvit Masteratul de psihologie clinică, consiliere psihologică şi psihoterapie din cadrul Universităţii „Babeş-Bolyai” Cluj-Napoca, iar în anul 2017 am absolvit programul de formare profesională complementară în domeniul „Psihologie judiciară – Evaluarea comportamentului simulat prin tehnica poligraf” organizat de Asociaţia Română de Psihologie Judiciară.

Începând cu anul 2011, ofer o varietate de servicii psihologice în cadrul propriului cabinet de psihologie (de la anxietate, depresie, dependenţe, consilierea pacienţilor oncologici, la schizofrenie şi probleme de personalitate, iar de anul acesta deţin şi un laborator poligraf dotat cu detectorul de minciuni). În afară de aceste servicii, efectuez şi testări psihologice, ofer consultanţă într-o varietate de domenii: antreprenoriat, inovarea în afaceri, concepere de spoturi antiefracţie etc.

Am publicat articole pe teme din psihologie şi teologie.

În vara anului 2017 am avut rolul de psiholog într-un scurtmetraj care a fost selectat la „Short Film Corner” în cadrul Festivalului de Film de la Cannes 2018.

Profil actualizat acum 12 luni

Noutăți

Pensiunea Lacul Ştiucii

Pensiunea turistica Lacul Stiucii este situata in localitatea Sacalaia in imediata vecinatate a lacului. Pensiunea Lacul Stiucii este de 3 stele, oferind loc de ... citește mai mult ->