Ambulator CFR

0 stele

nicio recenzie

Categorie:
Policlinici şi cabinete
Adresa:
Cluj-Napoca, Strada Campeni, Nr. 3 D (in zona garii, in apropierea Clinicii Pediatrie 3)
E-mail:
ambcfr [at] yahoo.com
Telefon:
0264-530.964
Fax:
0264-484.822
Orar:
Luni - Vineri: 8.00 - 18.00
Trimite unui prieten Share pe Facebook Share pe Twitter


Ambulatorul CFR Cluj (cunoscut cu denumirea veche, ca si Policlinica CFR) are urmatoarele specialitati medicale: neurologie, chirurgie, interne, ginecologie, pediatrie, dermatologie, cardiologie, psihiatrie, oftalmologie, ORL, medicina muncii, geriatrie, psihologie.

Consultatiile sunt gratuite cu bilet de trimitere de la medicul de familie, pentru TOTI clujenii, mai exact pentru toti asiguratii din tara. De retinut: nu este doar pentru angajatii CFR, cum crede multa lume, din cauza numelui policlinicii!

In majoritatea cazurilor consultatiile se fac chiar in ziua prezentarii, fara programare prealabila. Mai multe informatii zilnic, de Luni pana Vineri, intre orele 8-15.

In Ambulatoriul CFR Cluj functioneaza Comisia medicala si psihologica de Siguranta Transporturilor, zilnic, intre orele 8-14. Programari la tel. 0264 530964. Incepand cu luna ianuarie 2014, tariful pentru obtinerea avizului de aptitudine este 140 lei.

Profil actualizat acum 9 luniServicii recomandate

CRISTIAN TUR - Inchirieri autocare, microbuze, transport persoane Cluj

Inchirieri autocare in Cluj-Napoca, Inchirieri microbuze in Cluj-Napoca, Transport persoane Cluj, Firma transport persoane Cluj, Transport persoane intern si in ... citește mai mult ->