Ambalaje - Business Risto Development

5 stele

2 recenzii

Categorie:
Ambalaje
Adresa:
Feleacu, 197A, Feleacu, Nr. 407270
E-mail:
ambalaje.business [at] gmail.com
Web:
Telefon:
0751-105.124
0731-105.126
Orar:
Luni - Vineri: 9.00 - 17.00
Trimite unui prieten Share pe Facebook Share pe Twitter


Business Risto Development specialistul dumneavoastra pentru ambalaje, cutii carton, produse de impachetare personalizate. Ambalaje rezistente de calitate superioara.

CUTII CARTON ONDULAT
Utilizate pe scară foarta largă atat pentru rezistența, durabilitatea, ușurința, reciclabilitatea cat si pentru rentabilitate, cutiile de carton ondulat și ambalajele produse de BUSINESS RISTO DEVELOPMENT sunt utilizate într-o gamă largă de industrii.
Datorită siguranței ambalajului și a capacității sale de a se adapta si prelua presiunea care vine cu stivuirea, le face ideale pentru transportul facil al diverselor bunuri de consum și al componentelor / produselor industriale.
De obicei, oferind protecție exterioară pentru un produs, cutiile dvs. ondulate pot fi îmbunătățite prin utilizarea unor produse adiacente suplimentare cum ar fi : folie stretch manuala si automata ,folie cu bule,folie expandata ,fulgi de polistiren,hartie,separatoare și alte forme de amortizare și umplere.
De asemenea, puteți îmbunătăți și exteriorul cutiei de carton ondulat, în funcție de destinația dorită prin personalizare.
Aceasta poate include adăugarea de mărci-logo și grafice pentru ambalajele cu amănuntul , oferind totodată identificarea și instrucțiunile pentru ambalajele de tranzit.www.ambalaje.business
Produse personalizate
Soluțiile noastre personalizate de ambalare sunt deosebit de benefice, deoarece ambalajele personalizate la comandă și / sau ambalajele tipărite personalizate ajută la stabilirea numelor de mărci și credibilitate.
Nu numai că ambalajul personalizat proiectează o imagine profesională pentru clienți, ci și o formă ieftină, dar foarte eficientă de publicitate. Cu numele firmei și logo-ul imprimat pe cutii de ambalaj, benzi și etichete personalizate, veți atrage cu adevărat interesull clientului / furnizorului.
Designul personalizat al ambalajului vă oferă o mare oportunitate de a va evidentia in fata clientului/furnizorului cum ca sunteți o companie puternica si stabila.
nu uitați că cutiile de carton pot fi personalizate de catre business risto development la : CANTIATEA,dimensiunea și forma dorita.
Nu uitați să verificați pagina noastră www.ambalaje-magnum.ro si codurile FEFCO , unde veți găsi o gamă largă de stiluri de cutii care pot fi personalizate.
Benzi adezive personalizate
Asigurați-vă că cutiile dvs. apar cu ambalaj personalizat. Benzile dvs. personalizate vor comercializa compania dvs., permițând clienților dvs. să identifice produsele dvs. rapid. Banda de ambalare personalizată, care include texte precum "HANDLE WITH CARE" și "FRAGILE", vă ajută să păstrați obiectele intacte prin trimiterea de mesaje de avertizare și clare către persoanele care le manipulează.
Această formă de ambalaj tipărit personalizat este un instrument de marketing excelent - este o modalitate economică de a face publicitate afacerii dvs. oferind în același timp produselor un aspect mai profesionist. Adăugarea siglei sau a denumirii firmei pe banda dvs. de lipire creează încrederea clienților într-o companie bine organizată.
Etichete personalizate - tip, formă și / sau imprimate
Etichetele personalizate reprezintă o modalitate excelentă de a intra în lumea designului ambalajului personalizat, mai ales atunci când nu se utilizează cutii de ambalaj speciale. Etichetele autocolante reprezintă o formă excelentă de ambalare creativă: în primul rând, oferim mai multe tipuri, inclusiv etichete personalizate, foaie de scris, digitale, rulouri și etichete speciale, toate perfecte pentru inventar și transport.


Contactați-ne pentru a discuta ceea ce doriți pentru produsele personalizate, inclusiv cantități și specificații: vă vom ajuta cu sfaturi și idei pentru ambalaje de design personalizat și pentru formele și dimensiunile oricăror cutii sau etichete necesare pentru toate ambalajele personalizate..WWW.AMBALAJE-MAGNUM.RO MOBIL 0751 105 124 EMAIL ambalaje.business@gmail.com


In cazul in care doriti sa aflati o oferta de pret sau mai multe detalii legate de produsele noastre nu ezitati sa ne contactati.

Profil actualizat acum 3 săptămâni

Noutăți

Cabinet Individual de Psihologie Stela Neamt

Psiholog Cluj / Cabinet de psihologie Stela Neamt. Cabinetul este atestat de catre Colegiul Psihologilor din Romania pe domeniile: Psihoterapie cognitiv-comport ... citește mai mult ->

Vacanta, o necesitate vitala in relaxarea creierului nostru! | Psiholog Stela Neamt
acum 11 luni

Psihologii ne sugereaza, ca o perioada de repaos cum este concediul, caracterizata prin detaşarea d ...

Decizia de avea copii în societatea moderna | Psiholog Stela Neamt
acum 17 luni

În procesul devenirii şi desăvârşirii de sine, cuplul şi familia sunt calea, mijlocul şi şan ...