Alicom Solutions

0 stele

nicio recenzie

Categorie:
Echipamente, accesorii şi consumabile
Adresa:
Cluj-Napoca, Strada Donath, Nr. 194
E-mail:
office [at] alicomsolutions.ro
Web:
Telefon:
0740-075.247
0772-066.288
Orar:
Luni: 9.00 - 18.00
 
Sâmbătă: 9.00 - 14.00
Trimite unui prieten Share pe Facebook Share pe Twitter

Alicom Solutions Srl este o firma cu o activitate ce consta in producerea si furnizarea spre dumneavoastra a unui model de securizare in prevenirea si combaterea falsificarii produselor sau a documentelor.

Avem o vasta experienta datorita angajatilor specializati in domeniu si o perfectionare continua pentru a aplica solutii noi, problemelor vechi a falsificarilor.

Noi va oferim cea mai buna solutie pentru securizarea produselor sau documentelor dumneavoastra, printr-o gama larga de modele unice si imposibil de copiat. Elementele de securizare au un rol dublu: pe langa gradul mare de siguranta pe care il ofera au si un efect vizual care va scoate in evidenta produsul sau documetul securizat.

Conform normelor europene, mai devreme sau mai tarziu, toate produsele expuse spre consum se adreseaza unui public informat care refuza achizitionarea de produse contrafacute sau falsificate. Asadar, solutia sigurantei materialelor dumneavoastra expuse spre comercializare, v-o oferim noi, Alicom Solutions, prin modele de securizare interesante, chiar si personalizate, care va vor convinge atat prin design cat si prin pretul atractiv si accesibil.

Comercializam:


Timbru sec
Autocolante timbru sec
Carti vizita
Mape personalizate
Tusuri UV

Mai multe detalii gasiti pe www.alicomsolutions.ro

Profil actualizat acum 52 luni