Holiday Parking Cluj - Parcare langa Aeroport Cluj

0 stele

nicio recenzie

Categorie:
Parcare privată lângă Aeroport
Adresa:
Cluj-Napoca, Strada Planoarelor, Nr. 11 (Daca veniti dinspre oras, dupa semaforul de la Ambient, prima strada in stanga. Daca veniti dintre Dej, treceti de Aeroport, ajungeti la Petrom, dupa care a doua strada la dreapta.)
E-mail:
holiday.parking.cluj [at] gmail.com
Web:
Telefon:
0744-285.946
Orar:
Luni - Duminică: 0.00 - 24.00
Trimite unui prieten Share pe Facebook Share pe Twitter

Holiday Parking Cluj este cea mai moderna parcare privata langa aeroport Cluj. Acest serviciu este util pentru toata lumea. O parcare privata Cluj este bine – venita intr-un oras precum Cluj–Napoca. Am facut parcarea foarte aproape de aeroport pentru a veni in ajutorul celor care pleaca in afara tarii sau alte localitati din tara si au zbor din orasul nostru. Holiday Parking Cluj este la doar 2 minute de aeroportul din oras. De acum, masina este in siguranta atunci cand sunteti plecati. Nu este nevoie sa veniti la aeroport cu diferite mijloace de transport. Puteti veni chiar cu masina personala si in timpul cat dumneavoastra lipsiti, masina se va odihni la noi. La intoarcere, autoturismul va asteapta exact asa cum l-ati lasat.

De ce sa lasati masina la Holiday Parking Cluj

Avantajele pe care le oferim sunt multiple. Practic, masina dumneavoastra va fi gazduita in cele mai bune conditii, pana cand va intoarceti. Cu alte cuvinte, puteti pleca linistiti in orice calatorie, pentru ca masina este in deplina siguranta. Holiday Parking Cluj este cea mai sigura parcare privata Cluj. Sutinem aceasta afirmatie, deoarece masinile sunt supravegheate non–stop. Detinem un sistem performant de camere de supraveghere. Pentru ca totul sa fie 100% in regula si clientii sa poata sta linistiti avem si paza umana, la fel, non–stop. Punem la dispozitia clientilor peste 30 de locuri de parcare cu posibilitate de extindere, toate fiind special amenajate. Nu are importanta ora cand ne vizitati, pentru ca portile noastre sunt larg deschise 24/24, 7/7.

Pentru toti clientii asiguram gratuit transferul pana la aeroport. Deci nu trebuie sa va faceti griji in cazul in care aveti bagaje. Nu doar ca avem parcarea langa aeroport Cluj, dar avem si cele mai mici tarife din oras. Preturile noastre incep de la 25 lei/zi, dar daca masina dumneavoastra va sta la noi mai mult de 2 saptamani, tariful este negociabil si cu siguranta veti beneficia de cea mai buna oferta parcare Cluj. Holiday Parking Cluj este tot ceea ce are nevoie fiecare om care trebuie sa calatoreasca foarte mult. De exemplu, daca aveti o afacere si trebuie sa va deplasati in afara tarii pentru incheierea unui contract, noi va punem la dispozitie parcare de langa aeroport Cluj. De asemenea, la serviciile noastre pot apela si cei care pleaca in concediu. Fie ca sunteti din Cluj sau din alt judet si aveti zbor de pe aeroportul din Cluj - Napoca, este mult mai confortabil si mai rapid sa veniti cu masina pana la aeroport si sa o lasati in grija noastra pana va intoarceti.

Holiday Parking Cluj va asteapta cu cea mai moderna si sigura parcare privata langa aeroport Cluj.


Profil actualizat acum 2 luni


Proprietatea cuprinde 2 ha intr-o zona paradisiaca, in Tara Zarandului. Casa are structura de rezistenta din barne de stejar, zid gros de caramida, fundatie inalta din piatra cioplita, acoperis din tigla ceramica, podele din dusumea de brad. Este complet renovata, dupa principii ecologice. Grajdul are 80m patrati, doua incaperi, pod imens, ziduri din piatra cioplita, structura de rezistenta din barne de stejar ... detalii ->

 
  • Comentarii şi recenzii


Adaugă o recenzie sau un răspuns

  • Recenziile conţinând injurii sau atacuri la persoană nu vor fi publicate. Vă rugăm utilizaţi un limbaj civilizat.

  • Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii