Cluj-Napoca, Bulevardul 21 Decembrie 1989, Nr. 140, Telefon: 0749-381.559, 0264-591.863

Suna la 0749381559 si venim dupa covorul tau murdar - ZERO taxa de transport!

Il desprafuim cu o bataie zdravana, ii scoatem atent petele, il spalam cu cel mai bun sampon si il uscam cu tehnologie de varf.

A doua zi dupamasa covorul tau va fi curat cu un miros placut si livrat la tine acasa - Zero costuri de transport.

P.S. indiferent de suprafata covoarelor!

Profil actualizat acum 4 luni detalii

Cluj-Napoca, Telefon: 0753-752.346

Firma de instalatii electrice. Executam lucrari de instalatii electrice, modificari si reparatii electrice in Cluj-Napoca si judetul Cluj:

- instalatii electrice
- prize
- intrerupatoare
- corpuri de iluminat
- sigurante
- tablouri electrice
- sisteme de alarma
- etc.

INTERVENTII ELECTRICE Cluj-Napoca

Tel: 0753 752 346

Profil actualizat acum 12 luni detalii

Cluj-Napoca, P-ta 1 Mai, Nr. 3, Telefon: 0747-097.067

FCR Global Solution OFERA EXPERIENTA NECESARA ATUNCI CÂND VINE VORBA DESPRE PROIECTE DIN STICLA. Echipa noastra va va oferi solutii care îndeplinesc cele mai înalte standarde de eficienta confort, siguranta si energie. De la sticla securizata cluj, partitionari birouri, cabine de dus, usi din sticla, vitrine, placari din sticla etc oferim totul pentru ca imobilul construit sau modernizat sa devina eficent energetic pe întreaga suprafata vitrata.

Profil actualizat acum 3 zile detalii

Cluj-Napoca, Bulevardul 21 Decembrie 1989, Nr. 37, Telefon: 0744-525.727

Suntem pasionați de design simplu, integrat în viața de zi cu zi, design de care ne putem mândri atât noi, cât și clienții noștri.

Profil actualizat acum 5 zile detalii
0 stele

nicio recenzie

Floreşti, Strada Tineretului, Telefon: 0754-497.316

Administrator de bloc, cu o experiență de peste 8 ani, preiau / infiintez asociatii de proprietari. Ofer urmatoarele servicii: - Infiintarea Asociatiei de Proprietari; - Intocmirea listelor lunare de cheltuieli si afisarea lor, la avizier si on-line; - Incasarea cheltuielilor, numerar sau in contul asociatiei, si plata furnizorilor de utilitati; - Intocmirea declaratiilor fiscale pentru contractele de munca sau de mandat (daca este cazul);...

Profil actualizat acum 2 săptămâni detalii

Cluj-Napoca, Strada Oașului, Nr. 176, Telefon: 0725-974.434

Suntem o echipă tânără și dinamică, care folosește cele mai bune proceduri și practici din domeniu. Succesele noastre se măsoară prin plăcerea ta de a lucra cu noi. Odată ce ți-ai pus încrederea în competențele noastre și ne-ai dat pe mână spațiul, poți sta relaxat. Îl vom preda cu mai multă strălucire prin curățenie! Folosim aparaturi și solutii profesionale specifice pentru fiecare nevoie a ta, indieferent că vorbim despre curățenie generală, de î...

Profil actualizat acum 3 săptămâni detalii
0 stele

nicio recenzie

Cluj-Napoca, Strada Salcâmului, Nr. 2, Telefon: 0757-462.862, 0746-083.876

LUCATEAM - COMPANIE FACILITY MANAGEMENT De la consultanta la executie si monitorizare. Fondata in anul 2005 compania LUCATEAM, avand atunci ca activitate principala prestarea serviciilor de curatenie, in decursulor celor 15 ani de activitate s-a transformat intr-o companie care ofera servicii integrate pentru cladiri. Consultanta de specialitate si dezvoltare plan de igiena Aprovizionare cu materiale consumabile pentru igiena Servicii pr...

Profil actualizat acum 3 săptămâni detalii

Cluj-Napoca, Telefon: 0771-128.290

Reparatii pentru frigidere si congelatoare la Cluj si in zonele invecinate pentru toate marcile in comert la preturi convenabile.
Tratam urmatoarele marci Ariston, Aeg, Arctic, Beko, Bosch, Candy, Electrolux, Bauknecht, Kitchen Aid, Lg, Miele, Indesit, Ignis, Whirlpool, Iberna, Haier, Kelvinator, Smeg, Samsung, Rex, Zerowatt etc.

Profil actualizat acum 3 săptămâni detalii

Cluj-Napoca, Telefon: 0756-126.098

Briliant Rezidential SRL ofera servicii complexe de curatare-spalare parcari subterane/supraterane, spatii comerciale si hale. Folosim echipamente si utilaje profesionale (masini cu om la bord marca Tennant), fiind cele mai eficiente solutii, pentru a obtine rezultatul dorit, atat de noi cat si de dvs. Asiguram aceste servicii sub forma de abonament lunar sau ocazional la cerere. Pentru o oferta de pret corecta, in prealabil, este necesar sa efectuam o evaluare la fata locului. D...

Profil actualizat acum 1 lună detalii

Cluj-Napoca, Strada Dambovitei, Telefon: 0748-926.248

Spalatoria de covoare "Casa Curata" va ofera servicii profesionale de spalat covoare de cea mai inalta calitate la cel mai bun pret. Dispunem uscator profesional, centrifuga stors covoare, masina spalat profesionala si automata. Covoarele NU SE SPALA PE JOS. Se livreaza uscate, spalate si parfumate, transportul fiind gratuit (dus-adus). Garantam promptitudine si seriozitate! De asemenea spalam paturi, pilote, saci de dormit etc. Orar: L-V intre 10-20, S intre 10-14.

Profil actualizat acum 1 lună detalii