Înscrie GRATUIT anunțul tău

Policlinici şi cabinete

Cluj-Napoca, Calea Motilor, Nr. 35, Apartament 1b, Telefon: 0264-333.205, 0757-335.402

Avize permis auto, avize angajare, avize port arma, evaluari psihologice, consiliere psihologica, coaching, dezvoltare personala, grupuri de suport, stagii de practica, consultanta in HR, recrutare de personal, diagnoza organizationala.

Profil actualizat acum 80 luni detalii

Cluj-Napoca, Strada Tăbăcarilor, Nr. 11, 0264-437.050

Spitalul Clinic Municipal Cluj Napoca si Ambulatoriul de specialitate al spitalului sunt amplasate pe strada Tabacarilor, in zona fostului Combinat de Pielarie si Incaltaminte “Clujana”. Spitalul este prevazut cu investitii pentru punerea in functiune a Compartimentelor de Neurochirurgie, Ortopedie si traumatologie, Endoscopie, Centru de Primire Urgente, a unei Punct de transfuzii a unui Cabinet stomatologic de urgenta, precum si a Cabinetelor de Alergologie si Imunologie, Ps...

Profil actualizat acum 81 luni detalii
0 stele

nicio recenzie

Cluj-Napoca, Strada Mehedinţi, Nr. 1-3, Apartament 3, Telefon: 0264-571.184, 0264-571.184

Centrul Medical Medstar, Cluj Napoca ofera cea mai variata gama de servicii medicale. Asiguram servicii medicale pentru ecografie 3D si 4D, EKG, obstetrica, ginecologie, chirurgie, dermatologie, cosmetica dermatologica, dermatoscopie, cardiologie, balneofizioterapie si recuperare medicala, endocrinologie, medicina interna, neonatologie, neurologie, oftalmologie, ORL, pediatrie, psihiatrie, urologie, radiologie si imagistica medicala etc

Profil actualizat acum 82 luni detalii

Cluj-Napoca, Strada Campului, Nr. 100, Telefon: 0264-421.577

Servicii medicale de medicina muncii conform Legii securitatii si sanatatii in munca.

Examinarile medicale se pot efectua la sediul nostru sau la cel al unitatii contractante cu echipe mobile, personal medical de specialitate, aparate de ultima generatie.

Profil actualizat acum 82 luni detalii

Cluj-Napoca, Strada Dacia, Nr. 9, Apartament 29, Telefon: 0264-534.078

Cabinetul nostru va ofera servicii de ecografie abdominala si parti moi (tiroida, testicul, ganglioni, prostata, etc.). Medicii nostri specialisti realizeaza colonoscopie totala, rectosigmoidoscopie, gastroduodenoscopie si videoendoscopie digestiva cu aparatura performanta. Medici specialisti: Dr. Carmen Cruciat, Cristina Pojoga, conf. Dr. Crisan Sorin.

Profil actualizat acum 83 luni detalii
1 stele

o recenzie

Cluj-Napoca, Strada Bucureşti, Nr. 70a, Apartament 1, Telefon: 0264-432.134, 0724-068.740

Cabinet medical. Servicii de: ecografie, consultatii ginecologie, consultatii prenatale, consultatii contraceptive, consultatii sterilitate, consultatii menopauza, cauterizarea colului uterin, test Papanicolaou, examen citobagteriologic, etc.

Profil actualizat acum 83 luni detalii

Cluj-Napoca, Calea Moţilor, Nr. 9, Apartament 8, Telefon: 0364-107.206

Profesionalismul şi dăruirea colectivului medical combinate cu tehnologia de vârf din domeniu, utilizată pentru investigarea structurii şi funcţiei oculare, sunt garanţia unor consultaţii complexe; ele se finalizează cu un diagnostic complet şi indicaţii terapeutice optime. Prin departamentul de Optică Medicală vă punem la dispoziţie si o gamă variată de rame pentru ochelari. Aici veţi găsi rame atât pentru cei cu gusturi mai pretenţioase (Vogue, Lemans, Gucci etc.), cât ş...

Profil actualizat acum 84 luni detalii

Cluj-Napoca, Strada Minerilor, Nr. 47, Telefon: 0264-442.940, 0743-083.606

Cabinet particular specializat in boli venoase si chirurgie.

Tratamente pentru afectiuni venoase:
- edeme venoase si eczeme de staza;
- tromboflebita superficiala;
- tromboza venoasa profunda (tromboflebita profunda);
- ulcer varicos sau post-trombotic;

Masajul edemelor cu compresie pneumatica, scleroterapie de teleangiectazie si varice laterale, operatie mini-invasiva, estetica, moderna in ambulator si mobilizare imediata.

Profil actualizat acum 84 luni detalii

Cluj-Napoca, Strada Câmpeni, Nr. 2-4, Telefon: 0264-534.848

CLINICA III -medicala 3. Compartiment de Terapie Intensivă: Compartiment pediatrie (65 paturi) ; Compartiment diabet zaharat ; Servicii de asistentă medicală pentru cazurile internate de urgentă Terapie Intensivă: insuficientă respiratorie, insuficientă cardiacă, intoxicatii, stări de convulsii, stări de comă, hemoragii digestive etc.

Profil actualizat acum 85 luni detalii

Cluj-Napoca, Strada Constanţa, Nr. 8 bis, Telefon: 0264-433.345, 0727-732.733

Radusan - Centru medical privat, in Cluj-Napoca, ofera consultatii ginecologice, ecografie, oncologie, medicina generala, cancer de san, cancer de col uterin. Centrul "Radusan" este la dispozitia pacientilor in ceea ce priveste calitatea serviciilor medicale furnizate. Cabinet medical privat de Obstetrica-ginecologie Cluj. Laborator de histopatologie si citologie. clinica radusan, Cluj-Napoca.

Profil actualizat acum 85 luni detalii

Peste 10 mărci de bere artizanală și burgeri delicioși, o combinație unică la Off The Wall din Cluj

Poate cea mai mare selecție de bere artizanală din Cluj și printre cei mai delicioși burgeri din oraș, aceasta este combinația unică pe care o veți găsi la restaurantul Off The Wall din Cluj. Printre cele peste 10 marci de bere artizanala ce ... citește mai mult ->